20-07-2015، 22:07
(20-07-2015، 22:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من شکنجهـ میدم غَزل چجوریشو دوس داری ؟ (:
(20-07-2015، 22:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2015، 21:58)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2015، 21:55)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بُرو نزار بگمـ چیشد؟ بدبخت! ._. داشتی **** میدادی جلو چشم مَن هر لحظه یادش میفتم میخوام خَفَت کُنمـ بیشعور بی فرهنگ -_-
(20-07-2015، 21:53)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدَمـ تُرشیدی چند وقت پیشم هی اَصغر اَصغر میکردی گُفتمـ عروسی مجازی گرفتی <:!
نزار من بگمـ همهـ چیو! -_^
اصغر کدوم خریه ؟
خودم تو دنیای واقعی خواستگار دارمـ عزیزم ! :|
V:
بخاطر این کرم ریزیاته که دیگه نویسنده نشُدی ! -_-
بابا با فرهنگ :|
نه راستی راستی :|
(20-07-2015، 21:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سَلام._.
داوشمـ ازمـ طرفتاری کن ! ._.
علی از طرف من ازادی اذیتش کنی ._.=)
1_یه قطره آب هی میخورهـ توی سرت بعد یک ساعت انگار با سنگ محکم دارن مغزتو مُتلاشی میکنن!
2_ با تناب دستو پاهاتو میکشمـ تا.......... خیلی وحشیـانست :/
3_ بهـ تیر بار میبندمت!
4_ خفت میکنم!
5_ زندهـ بگورت میکنم
6_ .................
7_............
8_......
زیـادهـ <: