18-07-2015، 22:25
(18-07-2015، 22:23)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه باووو! کافی بود خوشگل می بودم! یک پسر احمق رو گیر میاوردم که پولدار باشه. زندگی اسوده بود! می رفتم راحت دنبال رویا های غیر کاری.
(18-07-2015، 22:20)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: مـن اگه پسـر بودم الان تو فلش پلاس نبودم .-.الانشم بخوای میتونی. کافیه دیدت رو عوض کنی. به قول سهراب سپهری چشم ها رو باید شست!
جهـان گردی میکردم -_-
(18-07-2015، 22:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 22:16)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون؟:>
نقل قول: :7این طور به نظر میاد همش! به جز امضات.
_
غیـر از آواتار و نام کاربری چیز پسرونه دیگه ای هم هس؟؟!! .-.
آری دوس دآرم ^_^
من اگه می خواستم انتخاب کنم ، دختر بودن رو انتخاب می کردم به دلایلی...
(18-07-2015، 22:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو بلد نیستی-_-
نقل قول:بعد اون وقت تو پنل ناظم چرا من هیچ اطلاعاتی از تو دریافت نکردم سوسکه سیاه بندری؟صابر نمایشیمو گذاشته نویسنده ک نوینسده های دیگه حسودی نکنن._.
من مدیرم-_-
:\/
دقیق تر بگو!
لاک زدن ناخون و لباس خوشگل پوشیدنو اینا:|