16-07-2015، 2:36
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-07-2015، 2:37، توسط FARID.SHOMPET.)
(16-07-2015، 2:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منابع معتبر مثلا نمونه گیری و آزمایش بر روی دوست دخترام! اخه یک چیزی میگی ها! کتاب دیگه! کتاب! جامعه شناسی آنتونی گیدنز (800 صفحه) به ترجمه حسن چاووشیان و منوچهر صبوری از نشر نی.
(16-07-2015، 2:29)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: فوش دادن نکته مثبت داره ؟ :Vنکته مثبتش بر می گرده به اینکه به طور ناخودآگاه دختر ها نسبت به گذشته دارن مرد تر میشن! درک می کنی؟ اخه مرد بودن تو جوامع (چه سنتی و چه مدرن) یک پدیده فرهنگی هست! من جدیدن خیلی درباره ی جنسیت(هویت جنسی) و جنس(ساخت فیزیولوژیکی) تحقیق می کنم. به نتایج جالبی رسیدم. احتمالا تاپیک هایی رو هم اینجا بنویسم با منابع معتبر.
میدونه جالب ترش چیه ؟ .-.
اینکه دختر در فوش دادن از نداشته هاشون مایه میزارن ..
این به خاطر اینه که پسرا خیلی آزآدانه فوش میدن :| .. تبدیل به عقده شده در جنس مونث :V
بله داریم .-.
: |
من که هنوز مرد نشدم .. .-. !
آها فهمیدم
منابع معتبر ؟! مثلا کجا ؟! : /
(16-07-2015، 2:36)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 2:33)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 2:31)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخواستم نگم
الیکا مگه عاشق تو نبود؟؟؟
کی هَ ؟
اونی که عاشق من بود
الیکا0
امیررضا؟ برو بخواب لطفا.