16-07-2015، 1:50
(16-07-2015، 1:41)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 1:40)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هنـوزم امـید دارم یِ چـیز بگید نظـر بدم :|
شما یه چیزی بگو ما نظر بدیم ..
خُ باشه : ))
اومم :|
کی اینجا خیلی رو مخه ؟! *.*
ما معمولا غیبت میکنیم :/ ..
(16-07-2015، 1:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 1:40)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 1:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یعنی نمیشه با 4 باهات بزنم؟ چرا اخه؟ چه ربطی به کنسول داره؟ تو هم همون پی سی ان و بازی رو داری در هر صورت. این طور نی؟
آره ! ولی قابلیت Cross-Play رو باید پشتیبانی کنه واسه بازی کردن با هم ..
که بین PS3 و PS4 این قابلیت نیست !
مسخرس! مسخره! پلیستیشن با این کارش نشون داد اونقدر ها هم به کاربراش اهمییت نمیده. احتمالا با رفع نکردن این جور محدودیت ها که قابل رفع هست می خوان مجبور کنن که همه کنسول 4 رو بخرن.
(16-07-2015، 1:40)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 1:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-07-2015، 1:30)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.. !
الان فـقط خودتون میفهـمید چی میـگید :|
خیلی وقت بود. شاید 2 سال! که این تاپیک تعداد پسر هاش از دختر هاش بیشتر باشه!
حدف !
نتیـجه اش همـین میشه دیگه -___-
__
هنـوزم امـید دارم یِ چـیز بگید نظـر بدم :|
سوال کلیشه ای:
تو از چه جوری پسری خوشت میاد؟
کلیشه ای ؟ :|
آم . من فقد از این پسره خوشم میاد ! : )) :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHoBxCDQHPhl_V1C-elXDCPnA21H448dDLmWeoRwaYT8fNdOip
دیگه کلا از بقیه متنفرم ._.