(14-07-2015، 22:50)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امر دیگه نـاریمـ ..
(14-07-2015، 22:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اتفاقا ازش متنفر بودم .-.
(14-07-2015، 22:46)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولت کردمـ رفتی با دُختر مُختر دوست شدی ؟ -__-
(14-07-2015، 22:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 22:39)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آه اون ُ که دیدمـ با دوستت عکس گرفتی ؟ ._____.
توی همون موضوع عکس از خود هس :|
صبر کن الان لینک میدم :|
یه عکس سلفی با فلشخور بگیر همین الان ._____.
بزن صفحه اصلی بالای صفحه که اسمـ فلشخور معلوم باشه .. بعد با یه دستت کامپیوتر ُ بگیر عکس بگیر بده به من ! .______.
خیلی هم واضح باشه ! ._____.
(14-07-2015، 22:40)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من این آهنگو آدمش میکنم
دختره ی فلان فلان شده -___-
من مآمآنـشم -___-
ها:|؟
پارسال همین کارو ازم خواستن انجام دادم :|
اون دختره اسمش،کیمیا بود هنوز میاد؟
اون یادشه:|
تو خجالت نمیکشی ؟ -_-
زوددددددددددددددددد !
چ زودم صاحب میشه ادمو :|
امر دیگه":|؟
فقد زودد ! .__.
(14-07-2015، 22:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 22:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 22:46)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولت کردمـ رفتی با دُختر مُختر دوست شدی ؟ -__-
(14-07-2015، 22:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 22:39)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آه اون ُ که دیدمـ با دوستت عکس گرفتی ؟ ._____.
توی همون موضوع عکس از خود هس :|
صبر کن الان لینک میدم :|
یه عکس سلفی با فلشخور بگیر همین الان ._____.
بزن صفحه اصلی بالای صفحه که اسمـ فلشخور معلوم باشه .. بعد با یه دستت کامپیوتر ُ بگیر عکس بگیر بده به من ! .______.
خیلی هم واضح باشه ! ._____.
(14-07-2015، 22:40)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من این آهنگو آدمش میکنم
من مآمآنـشم -___-
ها:|؟
پارسال همین کارو ازم خواستن انجام دادم :|
اون دختره اسمش،کیمیا بود هنوز میاد؟
اون یادشه:|
تو خجالت نمیکشی ؟ -_-
زوددددددددددددددددد !
(14-07-2015، 22:46)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[quote pid='2963668' dateline='1436902822']
(14-07-2015، 22:37)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه اون خوشگل تره :>>
باور کن زیاد بوده :| یکیش همین اهنگ برو ازش بپرس .-.
من این آهنگو آدمش میکنم
من مآمآنـشم -___-
منم دامپزشکم :]]]
شوخی دارمـ باهات ؟ -________-
نه
منم کاملا جدی گفتم
من دامپزشکم
–_______–
[/quote]
منمـ قصاب محلمـ میامـ میزنمـ سرو کلت ُ ازت جدا میکنم -__-
بز ، گــــآو >_< !