(14-07-2015، 22:39)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آه اون ُ که دیدمـ با دوستت عکس گرفتی ؟ ._____.
(14-07-2015، 22:38)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توی همون موضوع عکس از خود هس :|
(14-07-2015، 22:37)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه عکس دیگه بده ._. !
(14-07-2015، 22:34)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه اون خوشگل تره :>>
(14-07-2015، 22:33)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این کارو نکن پسر! من یک چیزی می دونم که میگم. من هر وقت رفتم دنبال دختر خوشگلا زده شد تو ذوقم. (خیلی خلاصه!)
حش شیشمـش تو حلقمـ .___.
(14-07-2015، 22:33)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کی گفته این طوریه:| بهاره رهنما از گلزار خوشگل تره؟:|
من تو جنس خودم با گلزار مقایسه میشم -___-
بار ها پ.خ هایی داشتیم از قبیل تو چه قدر شبیه گلزاری :>>
بیشور یعنی من بهار رهنمــام ؟ :|
آره جون عمــت ! -__-
باور کن زیاد بوده :| یکیش همین اهنگ برو ازش بپرس .-.
صبر کن الان لینک میدم :|
یه عکس سلفی با فلشخور بگیر همین الان ._____.
بزن صفحه اصلی بالای صفحه که اسمـ فلشخور معلوم باشه .. بعد با یه دستت کامپیوتر ُ بگیر عکس بگیر بده به من ! .______.
خیلی هم واضح باشه ! ._____.
(14-07-2015، 22:40)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 22:37)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 22:34)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه اون خوشگل تره :>>
(14-07-2015، 22:33)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: من حس شیشمم قویه دنبال دخترایی میرم کِ قیافشون خوب باشه:>>>این کارو نکن پسر! من یک چیزی می دونم که میگم. من هر وقت رفتم دنبال دختر خوشگلا زده شد تو ذوقم. (خیلی خلاصه!)
حش شیشمـش تو حلقمـ .___.
(14-07-2015، 22:33)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 22:30)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی گفته این طوریه:| بهاره رهنما از گلزار خوشگل تره؟:|
تو برو خودتو با جنس خودت مقایسه کن ! :>>
وگرنه اگه اینطوری باشه تمامـ دخترا از همه پسرا خُشکل ترن ! ^.^ :|
من تو جنس خودم با گلزار مقایسه میشم -___-
بار ها پ.خ هایی داشتیم از قبیل تو چه قدر شبیه گلزاری :>>
بیشور یعنی من بهار رهنمــام ؟ :|
آره جون عمــت ! -__-
باور کن زیاد بوده :| یکیش همین اهنگ برو ازش بپرس .-.
من این آهنگو آدمش میکنم
دختره ی فلان فلان شده -___-
من مآمآنـشم -___-