14-07-2015، 1:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-07-2015، 1:31، توسط F∀ηT⊕M _ UƥƨᴇƬ.)
(14-07-2015، 1:26)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 1:25)F∀ηT⊕M _ UƥƨᴇƬ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 1:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 1:15)F∀ηT⊕M _ UƥƨᴇƬ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 1:10)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک دونه که نیست:|
الان شب شمردم دقیقا همزمان با پونزده نفرم .__.
میخوای پنج تاشو بدم ب تو؟ :|
با پونزه نفری افتخاره ؟:|
نَ:|
خودمم خسته شدم:|
ولی چِ میشه کرد :|؟
(14-07-2015، 1:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 1:15)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اونا تفریحیه :|
ولی خوب عاشق شدن بده .___.
بعدشم مگه من الان تو فلش کیو دوست دارم:|؟
فلان فلان شده
من فک کردم توی انگل واقعا تنهایی ، دلم کم کم داشت برات میسوخت
الان نه ولی تا دیروز گوشات واس ی نفر مخملی بود
من یک بار عاشق شدم :| بیچاره شدم:|
این دفعه هم اومدم بشم که خدارو شکر نشد :|
مجبوری؟:|
اره:|
تو که قرار نیست قُر زدناشونو تحمل کنی:|
خدا شفات بده._.
مجبوری مگ؟-_-
(14-07-2015، 1:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 1:27)F∀ηT⊕M _ UƥƨᴇƬ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عشق مسخرس :|
(14-07-2015، 1:20)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-07-2015، 1:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یک بار عاشق شدم :| بیچاره شدم:|
این دفعه هم اومدم بشم که خدارو شکر نشد :|
چندتا تفریحی عاشق یکی خوبه:v
اینواز کجات دراوردی خواهرم ؟:|
طرز فکر پسرا اینطوریه._.
هم خیانت به خودته هم عشقت :/
نیس(:
ولی قشنگاش مال قصه هاس ..
عشق مجازیم نباس جدی گرف:v