اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی ها

#1
اگر د لتان می خواهد با افطاری مجلسی و سنتی کرمان آشنا شوید، یکی از معروف ترین آنها همین خورش گوشت است. خورشی که در بیشتر مراسم رسمی طبخ می شود و طرفد اران خود ش را هم د ارد. این خورش هم د ر سحر هم د ر افطار طبخ می شود، اما به د لیل اینکه کمی پختنش وقت می برد، انتخاب بهتری برای افطار است.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی ها

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

  • 500 گرم  گوشت گوسفند ی با استخوان
  • 4 عد د  گوجه فرنگی
  •  1 پیمانه گشنیز خرد شد ه
  • 2 عد د سیب زمینی
  • 1 عد د پیاز
  • 2 /1 ق س پود ر زیره
  • به میزان لازم  نمک،فلفل و زرد چوبه
طرز تهیه:

1.  پیاز را نگینی خرد کنید و آن را د اخل تابه با زرد چوبه، فلفل و پود ر زیره کمی تفت د هید.

2.  گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کرد ه و با پیاز تفت د هید.

3.  حالا گوشت را اضافه کنید و بگذارید کمی رنگش تغییر کند.

4. د و لیوان آب جوش روی گوشت بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم 2 ساعت بپزد.

5.  نیم ساعت ماند ه که گوشت را از روی حرارت برد ارید، سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آن را  همراه با گشنیز به خورش اضافه کنید.

نکته:

مرد م کرمان این خورش را با گوجه می پزند. اگر دوست دارید رنگ خورشتان قرمز باشد، یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ( lιεβ ) ، موناجون خوشگل
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
خورش گوشت، افطاری مجلسی کرمانی ها - eɴιɢмαтιc - 11-07-2015، 0:57

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ترفند های روغن انداختن خورش کرفس مجلسی
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  طرز تهیه گوشت بوقلمون ترکیه ای
  کباب پز تابشی – آموزش طبخ کباب برگ مجلسی در خانه
  طرز تهیه آش گوشت بوشهری!
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش‌ها
  افطاری روز،فرنی
  افطاری روز،گشنیز پلو با مرغ
Rainbow طرز تهیه دسر مجلسی پاناکوتا رنگین

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان