03-07-2015، 17:33
(03-07-2015، 17:27)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2015، 17:24)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2015، 17:08)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2015، 17:05)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2015، 17:00)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فــِک میـکُنن عقدهـ داری!
انقد بدم میاد از اینایی که تا لیستتو خالی میکُنی میرن از لیستشون حذفت میکُنن :|
بعدشم باس بری التماسشون کُنی من منظوری نداشتم البته من ب این قسمت نرسیـدَم وقتی همرو حَذف کردم
دیگهـ حذف کردمـ کسی دیگهـ نمیاد اونجا خواستم ی وَخ فک نکنن اومدم منت کشی دوبارهـ بیارمشون!
اَصَن خوبهـ آدم همرو حذف کُنهـ ک پَس فردا دعوایی چیزی شُد نبینهـ وقتی خودش حذف کرد طرف مُقابلم حذف کرد!
من طاقت دیدن این صحنه رو نداشتم بخاطر همین همرو حذفیـدَم خیالم راحت گَشت! ._.
منم کُلا خوشم نمیاد عینه بچه ها فوری میرن حذف میکنن :|
(:
اینا همونایین ک بهشون سپاس ندی شاکی میشن
و همونایی که تا لایکشون نکُنی لایکت نمیکُنن !
مبادله ی لایک به لایک (:
جلو و عقب لقشون (:
خلاصه که تو هر برهه از زمان یکسری آدم رو کارن ..
الانم نوبت این احمقاس ..
باید صبر کرد ..