02-07-2015، 17:20
(02-07-2015، 17:19)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2015، 17:17)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شنیــدَم ازدواج کردی! بعدش با شوهرت ب تفاهم نرسیـدین طلاق گرفتیـن! :|
(02-07-2015، 17:15)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتبا شنیدی
(02-07-2015، 16:41)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شنیــدَم از روی حسادت زدی دُختر خالتو نَقش زمیــن کردی! :|
مرض علی -ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-
تو خودت ی داعشی تمام عیاری
شایعهـ در موردت زیـادهـ! ._.
شنیـدَم عُضو طالبان شدی با داعش هم ارتباط داری! _
(02-07-2015، 17:18)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بخـاطر رفت و آمد؟ ._.
(02-07-2015، 17:18)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2015، 17:15)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آپ دیـت نیستی برادر! :|
کلن زدیم تو کلش به نام yastunes
کلن Flashkhor اتحادیهـ اکانت داران فلشهـ! همیـن امیـرم اونجاست! ._.
من جز اولین نفرایی بودم که رفتم تو کلن
الآن دیگه سعید منو را نمیده
نه یه مسئله دیگس از امیر بپرس