30-06-2015، 23:58
طـرز تهیه گوشفیل .. ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مواد لازم برای تهیه گوشفیل
•تخم مرغ 1 عدد
•شیر نصف فنجان
•بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
•روغن جامد یا کره 2 قاشق غذا خوری
•ماست 2 قاشق غذا خوری
•شربت 2 قاشق غذا خوری
•آرد به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر گوشفیل
تخم مرغ وشیر وروغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق از شربت پایین که درست کردیم بر میداریم مخلوط موادمان میکنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم ودر آخر آرد را اضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده .
•تخم مرغ 1 عدد
•شیر نصف فنجان
•بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
•روغن جامد یا کره 2 قاشق غذا خوری
•ماست 2 قاشق غذا خوری
•شربت 2 قاشق غذا خوری
•آرد به مقدار لازم
طرز تهیه خمیر گوشفیل
تخم مرغ وشیر وروغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق از شربت پایین که درست کردیم بر میداریم مخلوط موادمان میکنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم ودر آخر آرد را اضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 2 میلی متر باز میکنیم و با چاقو به شکل لوزی برش میدهیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نکات کلیدی تهیه گوشفیل
•آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد
•در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوشتفیل ها استفاده کنید.
•از داغ بودن روغن مطمئن بشید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
•حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
•حتما بعد از سرخ گوشفیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه
•آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد
•در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوشتفیل ها استفاده کنید.
•از داغ بودن روغن مطمئن بشید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
•حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
•حتما بعد از سرخ گوشفیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منبع : دونفره