(18-06-2015، 12:55)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2015، 12:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2015، 12:51)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| نباید خداروشکر کنی باید خجالت بکشی :|
این دنات
و خجالت ؟
اصن نمیدونه خجالت چی هست!!!
واقعا ؟!
چهل تا زن ک داره
۵۰۰ تا بچه نااهل و بی ادبم داره
۷۰ تا نامزد داره
۶۰. تا دوس دختر داره
۹۰ تا صیغه ای داره
دنات بسه یا بازم بگم :>
(18-06-2015، 12:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2015، 12:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2015، 12:51)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:| نباید خداروشکر کنی باید خجالت بکشی :|
این دنات
و خجالت ؟
اصن نمیدونه خجالت چی هست!!!
(18-06-2015، 12:52)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-06-2015، 12:50)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بز کوه های هیمالیا سلام=)
دنات کافر
س...
من تو سفرم بی شعور :>
علیک گربه ی سیاه سیامی. :]
مگه نگفتی ده روز میری مسافرت ؟ »__«
چرا الانم هستم ولی اینجا هم نت داره =)
انگل من چیکار ب نت دارم ؟
وقتی قصد سفر ده روزه کردی نمازات کامله روزه ام باید بگیری
ااااااااا صفحه ی ۱۸۵ــیم. که!!!!