15-06-2015، 9:06
(15-06-2015، 9:05)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2015، 9:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2015، 9:01)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2015، 8:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.._.
(15-06-2015، 8:58)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیگم ._.
چرا زنشی =)
دیروز طلاق گرفتیمـ ._.
از نفقمم گُذَشتمـ :|
نات حق طلاق مگه با مرد نیست؟
من تازه یه زن دیگه هم می خوام
(15-06-2015، 9:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نات ._.
(15-06-2015، 8:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین که من میگم زنشی -_-
دیروز طلاق گرفتیمـ ._.
حق طلاقم با مرده یوشی اینو طلاق نده با برو یک زن دیگه هم بگیر =)
(15-06-2015، 8:59)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
می بینی چقدر منو دوست داره نات؟
اسم دارم من نگو نات -_-
امیر علی بودی دیگه؟
امیر راحت تره -_-
(15-06-2015، 9:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2015، 9:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من قبل از ازدواج حق طلاقمم گرفتمـ ..
(15-06-2015، 8:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همین که من میگم زنشی -_-
دیروز طلاق گرفتیمـ ._.
حق طلاقم با مرده یوشی اینو طلاق نده با برو یک زن دیگه هم بگیر =)
نه -_-
یوشی کمبربندتو در بیار بزنش ادم شه =)
من دختر مردمو نمی زنم ._.
بزن من روزی دویست با فریمارو میزنم -_-