14-06-2015، 19:11
(14-06-2015، 19:10)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بای
(14-06-2015، 19:07)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: کسی به مـآهـآن من کـآری دآشته بآشه بـآمن طرفه -_-
اهمـ :>
سوگولی دیگه ؟
بیـآ بریم خ جلـو مردآی غریبه نیـآ خـوشم نمیـآد :>
(14-06-2015، 19:07)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2015، 19:06)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2015، 19:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2015، 18:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همین که من میگم -_-
حرفم بزنی میزنم سیاه و کبودش میکنم ._.
اون نازه؟
افغانیا از اون ناز ترن =)
حرفم بزنی میزنم سیاه و کبودش میکنم ._. -> تکرار کن ._.
(14-06-2015، 19:00)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کمبرند ؟-_-
قفل فرمون؟ ._.
آفــرین سـوشی خیلی کـآرت درسته خیتس کن ^_^ :>
××
جـآن فـروم مـآهـآنم ؟ ((:
میخـوآی بزنمش نفهمه از کجـآ خـورده ؟ (:
کسی به مـآهـآن من کـآری دآشته بآشه بـآمن طرفه -_-
you are my love :|
نــا چـوآئــه ._.
تـــو بیشتر ._.
هرچند میدونم جلـو جمع اینجـوری میگی![]()
××
سـوشی بـآی بـآی :>
بچه هـآ من برم همون پ.خ :|
نات اگه قرار بدی به فریما خودم می دم بهش بدون واسطه ._.