(10-06-2015، 21:45)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نبـخشــ بـه تـ×مم |||:
(10-06-2015، 21:42)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2015، 21:40)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2015، 21:37)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدافظ ._.
چ جالب خدافظ:|
(10-06-2015، 21:38)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کــی مـن ن من ا غــزل اسـکی رفــتم اصـن منو میشــناسی من گـذاشـتم آب شـه شـنا کـردم |||:
ن فقط اسمش :|
بـله اسـمشـو ا شمـا اسـکی رفـتم |||: بـه کوچیـکیت ببخش
اصـن فـدا سـرت عزیزیـم نبـاشه غـمت |||:
من bOoOoOy میشـناسی نـه؟؟
نمیبخشم :|
اره همونی ک ی بار محروم شدی ._. مدیر ازمایشی بودم اون موقه ._.
یـه بار محـروم شـدنمو یـادتـه چیـزه دیـگه ای یـادت نــی؟؟
(10-06-2015، 21:46)sϻσκε ϐσψ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عـــلی تــــویی؟؟؟ O.o
فــری خخخخ