06-06-2015، 11:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-06-2015، 11:04، توسط Interstellar.)
(06-06-2015، 10:59)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقا اینا مهم نیست چجوری پرواز کنیمً=)
سوار هواپیما شو پرواز میکنی |:
(06-06-2015، 11:02)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2015، 11:01)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2015، 11:00)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جن گیر نمیشی.. تسخیر میشی ._.
(06-06-2015، 10:58)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2015، 10:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از یه فال گیر پرسیدم سلیمان ابن داوود کیه گفت این یارو سرور کل جن هاِ شاه جن ها رو میگن سلیماان ابن اوود .اسشم خیلی احترام قائلن
آهــــــا یآفتَمــــــتش ^___________^ !
اکثر اوقات در اين احضار ها اين اجنه هستند که حاضر ميشند و احتمال حضور ارواح خيلي کمه.
در پايان جلسه خداحافظي کنيد و بگوييد "اخرج به حق سليمان بن داوود" تا جن از بدن شما خارج شود.
یک تمرین ساده و بی خطر برای حرکت دادن اجسام از راه دور ..
این همون چیزیه کِ دُنبالش بودم ! :29dz: :|
میگه هر وقت خاستی ایسمشو بگی سعی کن پیش جنا قشنگ بگی ._. |:
یکاری کنم این سلیمان ابن داوود رو احضار کنم خیلی باحال میشه :V
اسمشُ شوخی نگیر .. ||:
شب جای اینکه بیآد پیش تو .. میآد پیش من ||||: !
من اصن میخآمـ جن گیر بشمـ ._.
:||
من میشم -_- ..
شدی یه خبر بده .-.