امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد » 242 «

(06-06-2015، 9:18)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 9:15)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 9:14)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 9:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2015، 9:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنو تو فکر اون روح ُ جن ُ اینآمـ |||:

بعد از گفتگو کِ رفتمـ یِ موضوع پیدا کردمـ .. یخه چند تآ دآستآن ترسنآک گُذاشته بودن .. |||: !

جُدا از حرف شُمآ .. من از اون دآستآن ترسیدم ._.
شَب اصن خوآبمـ نبرد .. ||: !

((=

واقعا؟._.

من خودم دیشب تنها بودم تو اتاقم خواهرم نبود .-.
در کمد باز لباسا ریخته بود بیرون خیلی وحشتناک بود کلا همه چیز.. پنجره هم باز بود.. باد میزد.. :||

داشتم پینک فلوید گوش میکردم بعد آهنگِ تهش صدای خیابون شلوغِ..بعد جیغ میزنه یارو و اینا..

بعد این انقد واقعی بود.. اصلا معلوم نبود آهنگِ..انقد واقعی بود هدفون رو درووردم دیدم نه ساکتِ..واقعا صدای آهنگِ

خیلی وحشتناک بود..

دیگه بیخیال پینک فلوید شدم کامنت گوش دادم :|

من هنو بآور نمیکُنمـ |||:

ینی وآقن شُد ؟ ||:

آره..

کُجا انجآم دآدین ؟ |:

بیآ این بود ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=230572
خونه :||

این همه رو بخونم من ؟ ._.

حوصلم نمیاد ._.
 سپاس شده توسط ( lιεβ )

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گفـتـگـوی آزاد » 242 « - Interstellar - 06-06-2015، 9:20

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان