امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آخرین اخبآر مذآکرآت هسته ای 1+5

#63
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه اورشلیم پست نوشت: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه تأیید کرد: اسرائیل در حال حاضر در حال رایزنی با آمریکا درباره یک بسته کمکی جدید نظامی است اما این مسأله با توافق هسته‌ای با ایران که احتمال دارد میان این کشور و گروه ۱+۵ حاصل شود ارتباطی ندارد.

نتانیاهو که با جمعی از دیپلمات‌ها صحبت می‌کرد به درستی مشخص نکرد که درخواست رژیم صهیونیستی از آمریکا چقدر است اما قراردادی که در حال حاضر میان آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود دارد یک توافق ۱۰ ساله است و تا ۲۰۱۷ به پایان می‌رسد و ارزشی بالغ بر ۳ میلیارد دلار دارد.

بر اساس گزارش پایگاه خبری دیفنس نیوز دو طرف اکنون در حال گفت‌وگو بر سر قراردادی جدید هستند که می‌تواند ارزشی بالغ بر ۴.۵ میلیارد دلار داشته باشد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه تأکید کرد: این بسته کمکی قرار نیست در جبران توافق احتمالی با ایران باشد هرچند اسرائیل هنوز توافق هسته‌ای را یک توافق بد می‌داند و سرسختانه با ‌آن مخالفت می‌کند.

به نوشته این روزنامه صهیونیستی قرارداد پیشین میان آمریکا و اسرائیل که برای کمک‌های نظامی و دفاعی بسته شد در سال ۲۰۰۷ و در دوران ریاست جمهوری جورج بوش به امضا رسید. طبق این توافق آمریکا موظف به افزایش هرساله این کمک‌هاست که اکنون به مرز ۳.۱ میلیارد دلار رسیده است.

اصلی‌ترین معمار این قرارداد ران درمر بود که هم اکنون سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکاست و در زمان انعقاد قرارداد وابسته اقتصادی سفارت رژیم صهیونیستی بود.

پایگاه خبری دیفنس نیوز همچنین گزارش داد: این بسته کمکی جدید مستقل از کمک‌های نظامی است که آمریکا ممکن است پس از حصول یک توافق با ایران به اسرائیل بدهد.

همچنین خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه هر دو طرف گزارش داد: کمک نظامی آمریکا به اسرائیل احتمالاً پس از سال ۲۰۱۷ افزایش خواهد یافت که به نظر می‌آید تلاشی از سوی واشنگتن برای آرام کردن مخالفت‌های هم‌پیمان کلیدی‌اش با دیپلماسی هسته‌ای آمریکا با ایران باشد.

یک مقام رژیم صهیونیستی که خواست نامش فاش نشود در گفت‌وگو با رویترز، اظهار کرد: آنها (آمریکایی‌ها) تلاش می‌کنند تا با این کار آتش خشم ما را پس از دستیابی به یک توافق با ایران خاموش کنند.

اما سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید، این گزارشات را نادرست خواند و گفت: اگرچه ما در آینده وارد رایزنی‌هایی برای تعیین مدت زمان همکاری امنیتی‌ میان واشنگتن و تل‌آویو خواهیم شد که ممکن است قوی‌تر هم شود، هنوز گفت‌وگوهای تا این حد جزئی و تا سطوح بالا اتفاق نیفتاده است.

به گزارش ایسنا،‌ رژیم صهیونیستی که همواره از مخالفان مذاکرات میان ایران و گروه ۱+۵ بوده است در حالی نسبت به توافق هسته‌ای احتمالی و فعالیت‌های هسته‌ای ایران ابراز نگرانی می‌کند که خود تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه محسوب می‌شود.
آخرین اخبآر مذآکرآت هسته ای 1+5
پاسخ
 سپاس شده توسط an idiot


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آخرین اخبآر مذآکرآت هسته ای 1+5 - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 29-05-2015، 20:53

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آخرین اطلاعات راجع به نتایج امتحان نهایی ۱۴۰۳
  آخرین اخبار راجع به نتایج امتحانات نهایی ۱۴۰۳
  آخرین اخبار کورونا
  امشب طلوع آخرین ابرماه سال را ببینید !
Heart آخرین وضعیت وام از صندوق بین المللی پول
Heart آخرین جزئیات از حمله هکر‌ها به سامانه مجازی دانشگاه‌های علوم پزشکی
  آخرین جلسه محاکمه فریبا عادلخواه برگزار شد
  آخرین آمار کرونا در ایران
  ویروس کرونا: آخرین اخبار، علائم و درمان ویروس جدید کرونا در چین و ایران
Shocked بلایی که پسر جوان سر بی ام و آخرین مدل آورد! + تصاویر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان