امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آخرین اخبآر مذآکرآت هسته ای 1+5

#48
وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: اگر طرف‌های مقابل به تفاهمی که در لوزان به دست آمده پایبند باشند و به آن احترام بگذارند و به برداشت‌ها و تفسیرهای خاص خود تاکید نکنند، بدون شک توافق در دسترس است.
به گزارش خبرگزاری مهر، وزیران امور خارجه ایران و یونان در آتن درباره ارائه تسهیلات در بخش روادید، برقراری پرواز مستقیم تهران و آتن و توسعه تبادلات اقتصادی گفتگو کردند.
در این دیدار، محمدجواد ظریف با اشاره به ظرفیت های متنوع ایران در بخش انرژی به ویژه در بخش نفت و پتروشیمی گفت: در بخش اقتصادی مناسبات دو کشور از سطح قابل قبول و رضایتی برخوردار نیست و باید تلاش کرد تا مناسبات اقتصادی هم به سطح مناسبات سیاسی میان ایران و یونان برسد .
در این دیدار، همچنین «نیکوس کوجیاس» وزیر امور خارجه یونان هم با ابراز علاقه‌مندی برای توسعه همکاری های دوجانبه با ایران در همه زمینه‌ها اظهار داشت: ایران کشوری کلیدی برای برقرای امنیت منطقه ای، فرامنطقه ای و جهانی است و این اراده در دو طرف وجود دارد تا روابط خود را در زمینه‌های مورد علاقه گسترش دهند.
بررسی آخرین شرایط و بحران‌ها در منطقه خاورمیانه و عزم جدی برای مبارزه با رشد تروریسم در منطقه از دیگر مباحث گفتگوهای دو طرف بود.
پیش از این دیدار، دو طرف حدود نیم ساعت پشت درهای بسته به صورت دو جانبه گفتکو کردند .
شرکت در نشست مشترک مطبوعاتی آخرین برنامه محمدجواد ظریف در وزارت امور خارجه یونان بود.
در این نشست مطبوعاتی، وزیر خارجه یونان در پاسخ به سوالی درباره سفر اخیر نخست وزیر یونان به مسکو و گفتگو با روسیه درباره انرژی و نظر یونان درباره همکاری در بخش انرژی با ایران گفت: ایران یکی از بزرگترین دارندگان ذخایر نفت و گاز در جهان است و با نیازی که به انرژی داریم، ایران می‌تواند منبع مطمئنی برای تامین انرژی ما باشد .
وی افزود: یونان هم ظرفیت های بی‌نظیری در بخش حمل و نقل دریایی و نفت و گاز دارد و ما می‌توانیم با توجه به اینکه یونان گذرگاه انتقال انرژی به اروپاست، در این بخش همکاری کنیم .
نیکوس کوجیاس تصریح کرد: ما از همکاری ها با ایران در بخش انرژی استقبال می‌کنیم .
ظریف وزیر امور خارجه کشورمان هم در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران یونانی درباره آخرین وضعیت مذاکرات هسته ای، گفت: اگر طرف‌های مقابل به تفاهمی که در لوزان بدست آمده پایبند باشند و به آن احترام بگذارند و به برداشت ها و تفسیرهای خاص خود تاکید نکنند، بدون شک توافق در دسترس خواهد بود.
وی تأکید کرد: ایران مواضع خود را شفاف اعلام کرده و بر این اساس، اگر توافقی شکل بگیرد، پایبند خواهد بود. 
آخرین اخبآر مذآکرآت هسته ای 1+5
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آخرین اخبآر مذآکرآت هسته ای 1+5 - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 28-05-2015، 16:26

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آخرین اطلاعات راجع به نتایج امتحان نهایی ۱۴۰۳
  آخرین اخبار راجع به نتایج امتحانات نهایی ۱۴۰۳
  آخرین اخبار کورونا
  امشب طلوع آخرین ابرماه سال را ببینید !
Heart آخرین وضعیت وام از صندوق بین المللی پول
Heart آخرین جزئیات از حمله هکر‌ها به سامانه مجازی دانشگاه‌های علوم پزشکی
  آخرین جلسه محاکمه فریبا عادلخواه برگزار شد
  آخرین آمار کرونا در ایران
  ویروس کرونا: آخرین اخبار، علائم و درمان ویروس جدید کرونا در چین و ایران
Shocked بلایی که پسر جوان سر بی ام و آخرین مدل آورد! + تصاویر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان