27-05-2015، 12:04
- تو دنیا فقط یه نفره که به خاطره من نفس می کشه؛ اونم دماغمه. تموم شد رفت.
2- بهترین قسمت کوهنوردی در صبح، اون لحظه ایه که از خواب بیدار می شی می بینی خواب موندی.
3- هیچ زخمی کامل خوب نمی شه یا جاش می مونه یا یادش.
4- اینکه تو زندگیت خیلی مشکل داری دلیل خوبی واسه دریدن بقیه نیست.
5- فقط روز اول رژیمه که خیلی سخته، چون معمولا به روز دوم نمی کشه.
6- یکی از ماندگارترین دیالوگ های مرحوم بروسلی: غوووودااااا...
7- تو بچگی همیشه دوست داشتم سبکی بین کوبیسم و سوررئالیسم ایجاد کنم ولی در نهایت یه خونه می کشیدم که از دودکشش دود میاد بیرون.
8- نصیحت پدربزرگم خیلی ساله تو ذهنم مونده...
می گفت اگه مهمون خونه ای بودین و صاحبخونه براتون چای آورد رد نکنین، شاید این تنها چیزیه که برای پذیرایی از مهمونش داره و اگه نخورین نمیدونه باید چی کار کنه
و من امروز در مهمانی چایی را رد کردم ولی صاحبخانه برایم پسته آورد
آنجا بود که فهمیدم پدربزرگ این همه سال منو اسکول کرده بود
9- دم در سالن عروسی هم همیشه یه عده آواره هستن که بقیه بهشون می گن شما با ماشین ما بیا
10- یکی دیگه از نوستالژی هامونم این بود که وقتی بچه بودیم مامانمون قند می شکست، میشستیم کنارش اون قسمت های نرم قند که جدا می شد رو می خوردیم
11- تو کیف بعضیا همه چی جا می شه جز آیفون و سوئیچ ماشین
12- آقایی که شماره ات رو پشت در توالت های بین راهی می نویسی، خدایی روت می شه بعدا بگی نیمه گمشده ات رو از کجا پیدا کردی؟
13- یه نصیحت؛ وقتی تو ماشین نشستین فحش ندین در برین. ما یه بار فحش دادیم بعد خوردیم به ترافیک!
14- تعداد تردمیل های دست دوم توی بازار بیشتر از نوشه چون هر خانواده ایرانی حداقل یه بار تردمیل خریدن و فهمیدن که حس دوییدن ندارن
15- غمگینم... به جووون تو شادماااا ولی ناله کردن مده. می فهمی؟ مجبورم؟
16- هیچ جا خونه خود آدم نمی شه، مخصوصا دستشوییش
17- اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده، بدون وای فای مفتی پیدا کرده.
18- من می دونم آخرش single به گور می شم.
19- اونایی که وقتی می خندن رو لپشون چال میفته... کوفتشون بشه. خیلی بانمک می شن!
20- خوبی آرایشگرا اینه که خوب به حرفات گوش می کنن. بدیشون اینه که آخرش کار خودشونو می کنن.
21- این روزا داریم به دست هم پیر می شیم نه به پای هم.
22- هی من میام از اشتباهات زندگی درس بگیرم، زندگی هم هی از جاهایی که من نخوندم امتحان می گیره.
23- این قدیمیا چه جوری حال داشتن برن سر چشمه آب بیارن؟ ما سر سفره آب پارچمون تموم می شه کسی مسئولیت پر کردنش رو به عهده نمی گیره
24- آقایون محترم اینقدر چرت و پرت نگین که دخترها خواستگار ندارن و ترشیدن. بگین پول نداریم زن بگیریم. تموم شد رفت.
25- کادو نمی خوام، فقط آدم باش. جمله ای که هر سال مامانم روز مادر بهم می گه!
26- بعضی خانم ها اونقدر پاشنه کفش شون بلنده که نباید بگی کفشات رو بپوش بریم، باید بگی سوار شو بریم.
27- هیچ وقت با کسی که شلوار پارچه ای رو با کفش کنونی می پوشه بحث نکن. اون دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره
28- مراقب باشید؛ مهمان ها از آنچه در آیفون می بینید بیشترند!
29- آرزو می کنم که پول توی کیفیتون مثل ابروهاتون باشه؛ که امروز برمی داری فرداش دوباره سبز می شه!
30- مامانم داد زده: مهندس! منم با ذوق اومدم پیشش، می گه بیا این سوزن رو نخ کن!
31- من شیرجه زدن رو قبل از اینکه تو آب یاد بگیرم، موقع شاباش ریختن روی سر عروس و دوماد یاد گرفتم.
32- یادش بخیر... سر صف پاهامون رو 180 درجه بازی می کردیم که واسه رفیقمون جا بگیریم.
33- زندگی به من آموخت تنها چیزی که با گذشت زمان درست می شود ترشی است. بقیه چیزها با پول تو همون لحظه اول درست می شه.
34- به مامانم می گم من بمیرم چی کار می کنی؟ می گه یه مراسمی واست بگیرم که چشم فامیل درآد! بچه بودم دوستم داشتا.
2- بهترین قسمت کوهنوردی در صبح، اون لحظه ایه که از خواب بیدار می شی می بینی خواب موندی.
3- هیچ زخمی کامل خوب نمی شه یا جاش می مونه یا یادش.
4- اینکه تو زندگیت خیلی مشکل داری دلیل خوبی واسه دریدن بقیه نیست.
5- فقط روز اول رژیمه که خیلی سخته، چون معمولا به روز دوم نمی کشه.
6- یکی از ماندگارترین دیالوگ های مرحوم بروسلی: غوووودااااا...
7- تو بچگی همیشه دوست داشتم سبکی بین کوبیسم و سوررئالیسم ایجاد کنم ولی در نهایت یه خونه می کشیدم که از دودکشش دود میاد بیرون.
8- نصیحت پدربزرگم خیلی ساله تو ذهنم مونده...
می گفت اگه مهمون خونه ای بودین و صاحبخونه براتون چای آورد رد نکنین، شاید این تنها چیزیه که برای پذیرایی از مهمونش داره و اگه نخورین نمیدونه باید چی کار کنه
و من امروز در مهمانی چایی را رد کردم ولی صاحبخانه برایم پسته آورد
آنجا بود که فهمیدم پدربزرگ این همه سال منو اسکول کرده بود
9- دم در سالن عروسی هم همیشه یه عده آواره هستن که بقیه بهشون می گن شما با ماشین ما بیا
10- یکی دیگه از نوستالژی هامونم این بود که وقتی بچه بودیم مامانمون قند می شکست، میشستیم کنارش اون قسمت های نرم قند که جدا می شد رو می خوردیم
11- تو کیف بعضیا همه چی جا می شه جز آیفون و سوئیچ ماشین
12- آقایی که شماره ات رو پشت در توالت های بین راهی می نویسی، خدایی روت می شه بعدا بگی نیمه گمشده ات رو از کجا پیدا کردی؟
13- یه نصیحت؛ وقتی تو ماشین نشستین فحش ندین در برین. ما یه بار فحش دادیم بعد خوردیم به ترافیک!
14- تعداد تردمیل های دست دوم توی بازار بیشتر از نوشه چون هر خانواده ایرانی حداقل یه بار تردمیل خریدن و فهمیدن که حس دوییدن ندارن
15- غمگینم... به جووون تو شادماااا ولی ناله کردن مده. می فهمی؟ مجبورم؟
16- هیچ جا خونه خود آدم نمی شه، مخصوصا دستشوییش
17- اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده، بدون وای فای مفتی پیدا کرده.
18- من می دونم آخرش single به گور می شم.
19- اونایی که وقتی می خندن رو لپشون چال میفته... کوفتشون بشه. خیلی بانمک می شن!
20- خوبی آرایشگرا اینه که خوب به حرفات گوش می کنن. بدیشون اینه که آخرش کار خودشونو می کنن.
21- این روزا داریم به دست هم پیر می شیم نه به پای هم.
22- هی من میام از اشتباهات زندگی درس بگیرم، زندگی هم هی از جاهایی که من نخوندم امتحان می گیره.
23- این قدیمیا چه جوری حال داشتن برن سر چشمه آب بیارن؟ ما سر سفره آب پارچمون تموم می شه کسی مسئولیت پر کردنش رو به عهده نمی گیره
24- آقایون محترم اینقدر چرت و پرت نگین که دخترها خواستگار ندارن و ترشیدن. بگین پول نداریم زن بگیریم. تموم شد رفت.
25- کادو نمی خوام، فقط آدم باش. جمله ای که هر سال مامانم روز مادر بهم می گه!
26- بعضی خانم ها اونقدر پاشنه کفش شون بلنده که نباید بگی کفشات رو بپوش بریم، باید بگی سوار شو بریم.
27- هیچ وقت با کسی که شلوار پارچه ای رو با کفش کنونی می پوشه بحث نکن. اون دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره
28- مراقب باشید؛ مهمان ها از آنچه در آیفون می بینید بیشترند!
29- آرزو می کنم که پول توی کیفیتون مثل ابروهاتون باشه؛ که امروز برمی داری فرداش دوباره سبز می شه!
30- مامانم داد زده: مهندس! منم با ذوق اومدم پیشش، می گه بیا این سوزن رو نخ کن!
31- من شیرجه زدن رو قبل از اینکه تو آب یاد بگیرم، موقع شاباش ریختن روی سر عروس و دوماد یاد گرفتم.
32- یادش بخیر... سر صف پاهامون رو 180 درجه بازی می کردیم که واسه رفیقمون جا بگیریم.
33- زندگی به من آموخت تنها چیزی که با گذشت زمان درست می شود ترشی است. بقیه چیزها با پول تو همون لحظه اول درست می شه.
34- به مامانم می گم من بمیرم چی کار می کنی؟ می گه یه مراسمی واست بگیرم که چشم فامیل درآد! بچه بودم دوستم داشتا.