20-05-2015، 23:01
من نمیگم حجاب بده ولی نمیگمم خوبه
یه جاهایی واقعا محدویته و یه جاهایی مصونیت ..
من خودم بسته به جایی که میخوام برم حجابم متفاوته، از نوع و رنگ آرایش تا لباسو نوع پوشش ولی متاسفانه قبول دارم که بعضیا هم بهشون آزادی داده میشه دیگه شورشو در میارن.
درمورد چادر هم متاسفانه یا خوشبختانه اصلا به عنوان حجاب برتر قبولش ندارم
خانمی با چادر آرایش فراوون داره، از زیر مانتو تنگ و کوتاه میپوشه، لاک داره و ... پس نمیشه گفت حجابش کامله اون هم بدحجاب معرفی میشه
خودم با چشم خودم دختریو دیدم که تو کوچه رو به دیوار چادرشو جوری گرفته بود که دوست پسرش ...!
خودم زن هرزه ای رو دیدم که با چادر و نقاب میگشت تا شناسایی نشه
خودم در همسایگیمون خانم چادری رو بارها در حین عمل زشت و زننده ای دیدم ولی در عوض زنان بی حجاب و بد حجاب زیادیم دیدم که ایمانشون از من پر ادعام بیشتر بود
دلشون صاف تر و پاک تر بود، حجب و حیاشون بیشتر بود
پس نمیشه گفت همه چادری ها پاکن و نمیشه گفت همه بی حجاب ها ناجور
با تشکر تاپیک بسته شد.
یه جاهایی واقعا محدویته و یه جاهایی مصونیت ..
من خودم بسته به جایی که میخوام برم حجابم متفاوته، از نوع و رنگ آرایش تا لباسو نوع پوشش ولی متاسفانه قبول دارم که بعضیا هم بهشون آزادی داده میشه دیگه شورشو در میارن.
درمورد چادر هم متاسفانه یا خوشبختانه اصلا به عنوان حجاب برتر قبولش ندارم
خانمی با چادر آرایش فراوون داره، از زیر مانتو تنگ و کوتاه میپوشه، لاک داره و ... پس نمیشه گفت حجابش کامله اون هم بدحجاب معرفی میشه
خودم با چشم خودم دختریو دیدم که تو کوچه رو به دیوار چادرشو جوری گرفته بود که دوست پسرش ...!
خودم زن هرزه ای رو دیدم که با چادر و نقاب میگشت تا شناسایی نشه
خودم در همسایگیمون خانم چادری رو بارها در حین عمل زشت و زننده ای دیدم ولی در عوض زنان بی حجاب و بد حجاب زیادیم دیدم که ایمانشون از من پر ادعام بیشتر بود
دلشون صاف تر و پاک تر بود، حجب و حیاشون بیشتر بود
پس نمیشه گفت همه چادری ها پاکن و نمیشه گفت همه بی حجاب ها ناجور
با تشکر تاپیک بسته شد.