16-05-2015، 14:25
(16-05-2015، 14:22)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راسی دیشب گفتم لگد کردی منظورم ریش فریما بود ._.
(16-05-2015، 14:16)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-05-2015، 14:10)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تسبیحت گم نشد دیشب ؟ ._.
(16-05-2015، 14:00)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-05-2015، 13:57)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شومپت ابادی =))))
بز بز قندی D:
امـآنتــی مــآل یکشنبه بـود شومپت آبـآدی
فقط تا 5 صب فردا وقت داری بدی ._.
راستی تانژانت چیست ؟ :>>
(16-05-2015، 13:57)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه عکس خرس دارم مو ها و چشاش اینجوریه ._.
کاری کردی نمیتونم بگم ملت :V
چشاش ._. موهاش ._. چیز کلاش ._.
اصن به تو چه >_<
قصد ازدواج نداره :V
دیشب جنیفر زنگ زد گفت دارم از دوریت میمیرم :>>
اهم اهم -_- .. !
چاخان نکن دیشب جنیفر خونه ی ما بود :>
تسبیح فریما تو دهنمه فعلن ._.
مال خودم گردن تو اویزونه ._.
بای ... /: