اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اُلویه دوست دارید؟ از اینها هم خوشتان می آید

#1
 این بار سالاد را در قیف مخصوص بریزید و سالاد قیفی درست کنید... یک سالاد متفاوت و با طعمی دلچسب. این سالاد به سفره غذایتان زیبایی خاصی می بخشد.



دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اُلویه دوست دارید؟ از اینها هم خوشتان می آید
موادلازم برای تهیه خمیر

  • 3 پیمانه آرد   
  • 1 پیمانه آب ولرم
  •  3 /1 پیمانه روغن
  • 1 ق س خمیرمایه فوری  
  •  2 /1 ق م نمک     
  • 1 ق م شکر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • کمی شیر برای رقیق کردن زرده
  • مواد لازم برای داخل قیف
  • 250 گرم کلم برگ سفید خرد شده
  • 150گرم کالباس خرد شده
  • 3 عدد خیارشورخرد شده
  • 3 عدد پیازچه خرد شده (فقط قسمت سفید آن)
  •  2 /1 پیمانه کشمش
  • 1 پیمانه سس مایونز
  • 1 ق م سویا سس
  • 3 /1 ق چ نمک
  • 1 ق چ شکر
  • 1 ق س سرکه

روش تهیه نان‌های قیفی 

1. در ظرفی مناسب آرد، نمک، شکر، خمیرمایه و روغن را با هم مخلوط کنید سپس آب ولرم را بیفزایید. خمیر را با دست ورز بدهید تا یکدست ولطیف شود. ظرفی  پیرکس را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید. روی آن را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار بدهید تا حجم آن دو برابر شود.
2. بعد از این زمان خمیر را دو قسمت کرده و مجددا 10 دقیقه دیگر به آن استراحت بدهید. حالا خمیر برای استفاده آماده است.
3.  هرکدام از خمیرها را جداگانه با وردنه به شکل مستطیل بلند پهن کنید وبه صورت نوارهای 2 سانتی‌متری برش بزنید و از بالا به پایین دور قیف (قالب) بپیچید. 
4. زرده تخم‌مرغ را با کمی شیرمخلوط کنید و با چنگال هم بزنید. روی خمیرهای پیچیده دور قیف را  با قلم‌موی مخصوص آشپزی کمی مخلوط تخم‌مرغ و شیر بمالید. 
5. قیف‌ها را روی سینی فر بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.پس سینی را در فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید. یک ظرف را تا نیمه از آب پر کنید و در کف فر بگذارید تا در حین پخت، خمیرها خیلی خشک نشوند.
6. بعد از در آوردن قیف‌ها  از فر پنج دقیقه زمان بدهید تا آنها خنک شوند. نان‌های پخته را در جهت عقربه ساعت بچرخانید تا به راحتی و بدون خرد شدن از قالب جدا شوند.
7. روش تهیه مواد داخل قیف تمامی مواد لازم را آماده و با هم مخلوط کنید. نان‌های قیفی آماده شده را با این مواد پر کنید. روی آنها را با سلوفون بپوشانید تا نرم بمانند و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قراربدهید.

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
اُلویه دوست دارید؟ از اینها هم خوشتان می آید - spent † - 13-05-2015، 18:26


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان