(13-05-2015، 17:06)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2015، 17:03)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2015، 17:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2015، 16:58)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2015، 16:56)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقا بارسا دیشب شاانسی سعود کرد؟؟O_O
- کی بازیو دید؟؟:/
من(:
دقت کردی نیمار چقد مفت خور شده:|
مسی و اسی گاز گیر توپ و براش اماده میکنن اون فقط میشوته:|
من نیمارو میدوستم اینطوری نگو^_^
ولی رآس میگی هیچ کآری نمیکنه:|
تازه گل میزنه خودشم میگیره
(13-05-2015، 17:00)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-05-2015، 16:59)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرضی سلآم
سلامـ دختر خوبی ؟ :>
تنکیو^__^
تو خوبی؟
ولی اشکال ندارع چون بارسا ب پاس کاری هاش تا خط دروازه معروفه..
بازیشون واقعا گروهی!
خدا کنه امشب رال دو تا دیگه بخوره ببازه راحت شیم._.
من برم نوینسده ورزشی شم:|
نه من رئالو هم میدوستم:|
منم میآم

ب نطر من بدترین بازی رئال پیش اتلتیکو مادرید بود اون بازی ک نصف بازیکنای اصلیشون یا مصدوم بودن یا اخراج
4تا خورد!!!