11-05-2015، 15:58
(11-05-2015، 15:55)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:V
(11-05-2015، 15:53)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بالاخره مدیر ارشد بودما باید بعضی اوقات نشون میدادم رییس کیه._.
(11-05-2015، 15:51)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2015، 15:49)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2015، 15:45)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تشکر.
سپاس شده توسط ~ChaRizMa~ ، مـآسیـس ، wicked
:|
?
خوبيد ؟! ..
شما خوبی؟
(11-05-2015، 15:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یادش بخیر.
مث داداشمه
هیچکیو نمیشناختم همه جماعت بم میگفتن خز بام رفاقت کرد
خود من حساب میکنم میبینم الان اگه ی نفر جدید بیاد عمرا من باش رفاقت کنم تو باشی چجوری ی پسر گلی مث اینو میزنی؟
چ خاطراتی از اون انجمن ها با هم داریم نمیتونم قید همه رو بزنم..
انجمن به فنا رفت.
من رمزم اشتباه بود دیگه نتونستم برم .-.
بهترین خاطره " تالار اندیشه " بود.
5 دیقه دستمون استراحت داشت.
یادته؟
(11-05-2015، 15:48)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قدیمی ترین رفیقای من تو این انجمن محسن و نورا و مهتابن ک مهتابو فلش از لیست دوستام حذف کرد ولی بش پیشناهد دادم..
منم که اینجا تومبون خیار شورم |:
افرق بین داداش و رفیقو نفهمیدی هنو..-_-
یادش بخیر..
واقعا..
چ درتی من داشتم تو اون انجمن._.
یه روز با یکی دعوا نمیکردی روزت شب نمیشد.
راستی امیر اون شیوا بود شیدا بود یادته؟
آی محسن زرنگ :>
اون و عین خیار فروخت رفته با عاطفه:V
عاطفه؟ O_o
(11-05-2015، 15:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم مرسی.
(11-05-2015، 15:55)wicked نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2015، 15:52)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
درود بر همه
به به آقا علی.
خوبی؟
درود ای هموطن |:
کلکسیون خاطرات جمع شدن تو گ.آ
چطوری داشی ؟
خوبه هنو فراموش نشدم
مگه میشه دوستای قدیمو فراموش کرد؟
چیکارا میکنی؟