اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علی انصاریان؛ شاید من هم بودم مثل خانزاده و صادقیان رفتار می‌کردم!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی انصاریان؛ شاید من هم بودم مثل خانزاده و صادقیان رفتار می‌کردم!
علی انصاریان؛
شاید من هم بودم مثل خانزاده و صادقیان رفتار می‌کردم!
علی انصاریان پیشکسوت باشگاه پرسپولیس که این روزها بیشتر از فوتبال درگیر سینما و بازیگری است، روزهای خوبی در جمع سرخپوشان داشته است. از او درباره یاغی‌­های پرسپولیس پرسیدیم؛ پیام صادقیان و محمدرضا خانزاده.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، گفتگوی علی انصاریان را می­‌خوانید:

آقای انصاریان چه خبر؟ فوتبال را رها کرده و وارد سینما شده‌­اید؟

نمی­‌شود با فوتبال کاری نداشته باشم. سعی می­‌کنم اخبار کلی را پیگیری کنم. درباره سینما هم بگویم که کار آخرم به اسم «آخر خط» دو روز پیش تمام شد. این چهارمین فیلم من و چهارمین تهیه کنندگی­‌ام بود.

برای جشنواره آماده کرده­‌اید؟

این فیلم هدیه‌­ای بود به جشنواره شهر که از بین 230 فیلم، طبق نظر داوران بین 20 فیلم اول قرار گرفته است. «آخر خط» بسیار فیلم شریف و احترامی است برای پدر و مادر.

از پرسپولیس خبری دارید؟

در جریان شرایط این تیم هستم. خوشحالم که در آسیا صعود کرد و توانست بازی­‌های بدش در لیگ را جبران کند.

چرا نتایج این تیم در لیگ آنقدر بد و در آسیا آنقدر خوب است؟

به هرحال شرایط آمادگی در لیگ را از دست داده بود و انگیزه­‌ای نداشت. متاسفانه شرایط حاکم بر این تیم، شرایط خوبی نبود.

شما از معدودپیشکسوتان پرسپولیس بودید که درباره واگذاری این تیم به بهنام پیشرو و هدایتی نظری ندادید.

من طرفدار پرسپولیس هستم. مالک هرکسی باشد، فرقی ندارد و این تیم به طرفدارانش تعلق دارد. هوادار از زندگی‌­اش می‌زند و به ورزشگاه می‌آید، این تیم متعلق به همین افراد است.

به مربی­گری هم فکر می‌­کنید؟

بله. فقط کلاس A مانده که احتمالا تا یک ماه آینده شرکت خواهم کرد.

بحث رفتن یا ماندن آقای کی‌­روش هم مطرح شده است.

من طرفدار کی­‌روش هستم و دوست دارم در تیم ملی بماند. کی­‌روش شخصیت و کاریزما دارد، ممکن است سلیقه بعضی­‌ها موافق ماندن کی‌روش نباشند ولی من ایشان را دوست دارم.

خانزاده و پیام صادقیان هم از گرفتن پول در پرسپولیس محروم شده‌­اند. به نظر می­‌رسد این دو یاغی­‌های جدید پرسپولیس هستند.

به هرحال شرایط و اتفاقات زندگی باعث می­‌شود گاهی در زندگی تصمیماتی بگیریم که درست نیستند. شاید من هم بودم، همین تصمیم را می­‌گرفتم. به خاطر یک کار، این دو نفر را از روزهای خوب زندگی­‌شان محروم نکنیم.

اگر برخوردی صورت نگیرد کاریزما پرسپولیس زیر سوال نمی‌­رود؟

جریمه کنیم و محروم­شان کنیم ولی جوری برخورد نکنیم که پرسپولیس ضرر کند. پدری کنیم و نگذاریم این روزها از دست این دو جوان برود./بانک ورزش/
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
علی انصاریان؛ شاید من هم بودم مثل خانزاده و صادقیان رفتار می‌کردم! - Ֆℋ£¥∂α - 09-05-2015، 6:21

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  زلاتان: از قصد روی آسپیلیکوئتا خطا کردم
  آلوز: نیامده بودم در ایران تفریح کنم
  وونتوس- زیدان؛ شاید وقتی دیگر
  اینستاگرام میناوند و انصاریان بسته شد(عکس)
  فوتبال ایران دوباره عزادار شد: علی انصاریان درگذشت
  مسی: بهتر بود درباره سوارز سکوت می‌کردم
  من تیمو ورنر را راضی کردم بیاید چلسی
  ناظمی: اسامی مربیان بزرگی که در فوتبال مطرح کردم تخیل نبود
  دلیل استعفای نایب رییس بانوان دوچرخه سواری؛ مسوول بودم اما اختیاری نداشتم
  تیاگو: شاید در بایرن از فوتبال خداحافظی کنم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان