07-05-2015، 17:46
(07-05-2015، 17:45)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 17:39)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 17:31)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 17:25)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلآم ملیکآ (:
یآسی >_<
دیدی ی یآرو تو اون تآیپیکهـ کهـ بت لینکشُ دآدم چی گفتهـ >.< !؟
الآن میرم میبینم >_<
بُرو بُرو :|
(07-05-2015، 17:39)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 17:36)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 17:33)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-05-2015، 17:31)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یآسی >_<
دیدی ی یآرو تو اون تآیپیکهـ کهـ بت لینکشُ دآدم چی گفتهـ >.< !؟
سلآم
ملیکا این نوینسده موسیقی چرا اینقد خزه از نظر تو:V
از نظر من نویسندهـ آی تآریخ خَزن :V
تو هنو دیکته یـآد نگرفتی نوینسده خَزه تآریخ D: ؟
نگا کن من تنها نوینسده تاریخم پس همیشه مد میمونم
ولی شما تو موسیقی چن تایین ؟3تا
ی چیزی ک بیشتر از دوبار استفاده شه خزه:v
بت ثابت شد خزیD:؟
آره ب همین خیآل بآش همیشهـ مُد بمونی D: زیآدم بمونی دِمُده میشی =)
آره ک یکیمون همش خوآبهـ :|
نهـ خز نمیشهـ :v
نُچ تو خزی فلن =)
دلم میخوآست الآن پیشم بود جوری میزدمش صدآ هآپو بده :|