اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

برگی از تاریخ فلشخور

خوب سَلامو خسته نباشید
سخن هرچی کوتاه تر رسا تر پس منم حرفو کوتاه میگم
اخطار اخطار:این تایپیک برای بیاد اوردن خاطرات قدیمی و اشنا شدن ما با قدیمیا و خاطره شدن ما برای کساییه ک بعد ما میان هیچگونه جنبسه سیاسی ندارد!!!
طی این تاایپیک من رفتم با قدیمیا مصاحبه کردم
از افراد قدیمی کسی میخواد باش مصاحبه شه یا تو خ یا مینجا بگه[خوشحال میشیم]
ب سانسور علاقع ای ندارم وهر مصاحبه همونطور ک تهیه شد پخش میشه..
و با اشخاص بیشتری هم مصاحبه میکنم در تلاشم..
امیدوارم لذت ببرید
مصاحبه اول با خانوم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*2gether4ever*  جواب هاا با رنگ قرمز مشخص شدن..

چطور مدیر شید(اگه روز و تاریخ دقیقی یدتونه بگید و در ضمن بگید چطور نوینسده هم شدید با ذکر بیشتر جزییات) مث بقیه درخواست دادم نویسنده شدم..اون موقع یادمه روز و شب تاپیک میزاشتم تا شرایطم کامل شه.. نویسنده تصاویر دیدنی بودم تاپیکامم اکثرش تو همون بخشه ولی خب از اول قصدم مدیریت کل گفتگو ازاد بود ..اونموقع نویسنده ها صورتی بودن و رنگشون هم خیلی تو چش بود دوره نویسندگیم خیلی طول کشید خب فک کنم یه سال  شد..بعد که دیدن کم کم دارم فسیل میشم دلشون سوخت منم تو نظرسنجی اتنخاب مدیرا گذاشتن..البته یادمه همه بهم رای منفی داده بودن..بعد نمیدونم فرید چیکا کرد پارتی بازی کرد نکرد نمیدونم چی شد ما شدیم مدیر گفتگو ازاد(: تاریخ دقیقشم فک کنم 9 شهریور دو  سال پیش بود چه زود دو سال گذشتااا!

اون موقع جو فلش چطور بود؟ یادمه اون موقع تیم میشدیم علیه هم قیام میکردیم.. خوش بودیم خلاصه.. درکنارشم خداییش هوا همدیگرو داشتیم انصافا.. با رفیقامون رفیق واقعی بودیم و با دشمنامون دشمن خونی بعـــله ولی در کل به نظرم جو فلش نسبت به الان خیلی بهتر و صمیمانه تر بود..

مدیران برتر اون موقع کیا بودن؟ اون موقع ارمینا علی وافن سرپیکو ستاره  ممد سلطون فرید پویا  مرضیه خیلیا بودن الان همشونو یادم نیس

کدوم یکی از مدیرا بیشترین فعلایت رو داشت؟ همه مدیرا فعالیتشون خوب بود ولی فک کنم پویا و ارمینا بیشتر فعال بودن

کدوم مدیر بیشترین از همه سختگیر تر بود؟ فک کنم فرید.. عمو صابرم حرف شنوی داش ازش..!

خودت چطور مدیری بودی؟ دیگران باید نظر بدن ولی به نظر خودم بد نبودم.. تا جایی که میتونستم فعالیت میکردم..

ایا محمد سلطان رو میشناسی؟ اره دیگه ولی جزئیاتو نمیدونم دربارشون که چرا محروم شدن و اینا.. البته فک کنم تبلیغ کردن دقیق نمیدونم..

کی بود و چ مقامی در انجمن داشت؟ مدیر ناظم بودن ایشون.. فک میکنم نام کاربریشون Soltane-Ehsas-M2 بود..

سر پیکو چطور ایشون اسمشون چی وبد و چ مقامی در انجمن داشتند؟ اسمشون محمد بود مدیر گفتگو ازاد بودن..

چرا این دو مدیر اینقدر معروف بودن؟ مدیرا اکثرا معروفن دیگه (: ولی خب احتمالا بخاطر حضور بیشترشون بود و اینکه مدیران خوبی بودن..

ایا ما مدیر ناظم هم داشتیم ؟ اره سه تا بودن فک کنم..
کیا بودن؟ فرید و ممد سلطون و پویا

چجوری ادم هایی بودن؟ فرید که واقعا از نظر من پسر خوبی بود و ادبیاتش خعلی جالب بود که سر همینم خعلی مسخرش میکردیم یادش بخیر.. ممدم که گفتم.. پویام که اصن گ ا نمیومد یا خیلی کم میومد نمیشناسمش اصن فقط اسمشو میدیدم..
عکس در دسترستون هست ک مارو ب یاد اون موقع ها بندازع؟باید بگردم..شاید باشه.. 

بهترین خاطرتون از فلش خور؟ بهترین خاطره هام اون موقع هایی بود که با بچه ها بودیم و کلی کیف میکردیم نگار گلرخ نفس هنگامه ستاره مرضیه پریا و خیلیای دیگه..

بدترین خاطره از فلشخور؟ با یکی دعوام شو ناجور.. یه ماه محروم بودم ! با اکانت بچه ها میومدم کلی حال میکردیم..

ی خاطره عبرت انگیز ک ما هم بدونیم؟ گفتم قبلا بهتون.. واسه مدیریت خودتونو نکشین..هیچی توش نی بخدا.. من عشق مدیریت بودم حاضر بودم هرکاری کنم تا مدیر بشم اخرم شدم ولی بعد فهمیدم 2 سال از زندگیمو واقعا هدر دادم.. وقتایی که میتونستم خیلی کارا بکنم و الان حسرت همون وقتایی رو میخورم که از دستشون دادم.. به خاطر چی؟ به خاطر کاری که هیچ سودی برام نداره و حقیقتا سود و منفعتش برا کس دیگس.. فقط تو یه قدرت موقتی داری صرفا برا قدرت وققتتو هدر نده

ی توصیه ب فلشخور کنید؟ فلش همینجور پیش بره میپکه به زودی از همه لحاظ.. بهتره به نظرم دیگه عضو نگیره..بسه..هر روز میای میبینی یکی که به عمرت ندیدی شده نویسنده یا مدیر..
شاید اگه این تازه واردا نبودن الان جو فلش مث قبلنا بود..

مصاحبه بعدی با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عرفان  عزیزه ک شوخ طبعی و جنبشو همه میدونن در چ حده..

جوابا ب رنگ سبز

چجوری خط مدیر ثابت شدنو طی کردی چ اتفاقاتی برات افتاد؟

اولا فکر می کردیم مدیر شدن تو انجمن چه قدر خوبه قافل از اینکه همش دردسره. دعوا با فرید سره یه شوخی، تذکر فرید که به یکی گفتم قدرت دست ماست که الآن اون طرفم مدیره:|
از مدیرا یا کاربرای قدیمی هرکس یادت میاد تو ی جمله توصیفشون کن. چیزه خاصی ندارم بگم

بهترین مدیر قدیمی؟ مدیر خوب نداشتیم هرکسی یه نقصی داشت

بهترین کاربر قدیمی: فریدو خیلیا دوست داشتن ولی نظره من این نیست. شخص خاصی رو مد نظر ندارم

مقایسه بین فلش قبل و فلش الان:فلش قبل بین تیم مدیریت به واسطه ی یکسری عوامل همکاری بیشتری وجود داشت ولی فلش الآن فایده نداره. بی منطق زیاد شده. فلش قدیم کاربرا شاخ و شونه می کشیدن(حتی بیرون از اینجا میرفتن دعوا البته بگذریم که یکسری ها پیچوندن از ترسشون نرفتن سره قرار)  امروزیا جراتشو ندارن

مقایسه بین کاربرا.. مدیر،  غیر مدیر

بهترین خاطرت؟ اون زمان بهترین خاطرم نویسنده شدن بود الآن دیگه نه 

بدترینش؟ بدش نبوده مدیره اصلیه کارآمده ولی بدترینش این نیست

عبرت انیگز ترینش؟ هر شوخی ای رو نکنم: ) طی یک سری اتفاقات نه یه مورد

ی توصیه ب عنوان یک دوست :سعی نکن تو فلش به جایی برسی.  جاهایی که من دیدمو شما ندیدین. ظاهرش قشنگه باطنش نه

بع عنوان ی قدیمی؟ خودتو زیاد مظلوم نشون نده به موقع نیشتو که نگه داشتی تو غلاف بکش بیرون. 

ب عنوان ی مدیر/؟ مدیریت تو فلش بیگاریه

ب عنوان کلی برای جمع بندی: مواد رو ترک کنید![|O|]

___________________________________________________-

مصاحبه بعدی با اقا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایمان

جوابا ب رنگ ابی

- ما ک باهاتون اشنایی داریم ولی معرفی کنید ک کاربرا شما رو بشناسن 

- [ ایمان هستم ! ]

- چطور مدیر نوینسده و ب طور کلی مراحل مدیریت ثابت رو طی کردید؟ 

[ به ترتیب عادی دیگه .. اول یه مدت نویسنده بودم و بعد مدیر شدم ! ]

- از محمد سلطان چیزی میدونید؟ [ رفیقمه .. خیلی کارا انجام دادیم کنار هم ! برگی از تاریخ فلشخور  ]

- از سر پیکو چطور؟ [ خیلی آقاست .. ]

- چ رفتارایی داشتن؟ 

[ با اکثریت اوکی بودن .. ]

- اسم دوستای قدیمیتون رو اگع میشه.. 

[ محمد ( سلطان ) ، محمد ( سرپیکو ) ، میلاد ، علی ، مریم ، لعیا ، آوا ، اهورا ، حمید ، آرمینا ، محمد ( آلبرت وسکر ) ، فرید و .. ]

- عکس دارید ک خاطرات رو برای ما زنده کنه مثل اواتار امضا یا عکس از یکی صفحات فلشخور؟ 

[ اکثریت رو حذف کردم ! ]

بهترین مدیر قدیمی؟ 

- [ زیاد داشتیم ! محمد ، فرید و .. ]

- مقایسه بین دو نسل فلش(چنین چیزی اعتقاد ندارم ولی خوب بعضیا اعتقاد دارن ب همین دلیل مجبوریم ب خاطر کاربرا بپرسیم)

- [ هر کدوم مزیت های خاص خودشو داره .. ]

- بهترین خاطرتون از فلشخور 

- [ برمیگرده به تابستون ! با عرفان و بقیه تا دم صبح توی گفتگو بودیم ! ][اینو خودم اضافه میکنم یادمه موقع ماه رمضون همه حاجی شده بودیم خدایی پارسال تابستون خیلی خوب بود]

- بدترینش؟

- [ شاید اون دفعه که یه نفر اکانتمو هَک کرده بود ! هرچند که چقدر خندیدیم سر اون قضیه ؛ ولی جَو جالبی نبود .. ]

- عبرت انگیز ترینش؟ 

- [ همون جریان هَک ! ]

با تشکر

- [ خواهش ! موفق باشید .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Wanton  ]

مصاحبع بعدی با خانوم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ρяіηcεss~Αιοηε  جوابا رنگ بنفش

اون موقع کلا فضای فلش بود؟ چی بود؟ :|

بدونه اینکه توهینی بشه فلش الان رو با فلش اون موقع مقایسه کن؟ درواقع باید بگم خیلی فرق کرده ، اون موقع فلشخور یه انجمنی بود که همه سن با هر روحیه ای که اکثرا شاد و یا به قول الان " خز " توش بودن ، الان اما فقط یه سری افراد خاص که به خودشون میگن فاز سنگین خودشون رو صاحب اختیار میدونن و تو موضوعاتی مثل گفتوگو آزاد فقط اینجور افراد دیده میشن ، درحالی که قبلا هرکی میومد گفتوگو اما الان به خاطر این که کاربرا بقیه اعضا رو مثل خودشون نمیدونن سرد باهاشون رفتار میکنن .
ممد کریزما کی بود؟ تا اونجایی که به من اطلاعات دادن یکی از مدیرای با سابقه و قدیمی بود که برای انجمن زحمت زیادی کشید ! اما خودش یه انجمن تاسیس کرد و بعضی کاربرا رو برد اونجا . این و یه سری مسایل شخصی بین مدیرا باعث شد اون از اینجا بره

چ مقامی در انجمن داشت؟ زمان ثبت نام من مدیر بود

ایا میشه اون رو ب عنوان تاریخ فلشخور و یکی از کسایی ک تاریخ فلشخو رو ساختن دونست؟ البته

محمد سلطون دقیقا کی بود؟ اون هم مثل کاریزما بود ، دقیق یادم نیس ولی فکر کنم اونم مدیر بود ، زمانی که محمد انجمنشو تاسیس کرد اون به تبلیغات  به انجمن پرداخت و محروم شد ( اینارو افراد با سابقه انجمن میگن )

چند سالش بودی؟ اون موقه حدودا دو یا سه سال پیش من 10 ساله بودم (: !

ایا با کسی رابطه عاشقانه داشت؟ فکر نمیکنم

چرا تا این حد معروف شد؟ به نظر منا بیشترش به خاطر اختلافاتش با مدیرا و مدیر کل ( صابر ) و انجمن خودش و کاریزما

چه مقامی در انجمن داشت؟ مدیر بود فکر کنم

چ نوع رفتاری با کاربرا داشت؟ من اون موقع خیای حضور نداشتم ولی از چند نفر پرسیدم میگن رفتاز متعادلی داشت

چنوع رفتاری با مدیرا داشت؟ من اون موقع یه کاربر تازه وارد بودم و اطلاع دقیقی ندارم .

بهترین رفیقش ت وانجمن کی بود؟ علیرضا ، ممد کاریزما و یه سری مدیرای اون موقع که فکر میکنم کسایی مثل آوا و آرمینا هم شامل میشد

ایا خودت تالا نوینسده یا مدیر شدی کدوم بخش چطوری؟ نه من با این که فعالیتم بد نبود اما فرصتش پیش نیومد

خاطره خوبت از فلشخور : دوستای قدیمیم و فضای شاد اون موقع

خاطره بدت؟ دعوا های کاربرا و  این که از فلش مدا شدم یک سال و نیم و دگ اعتباری نداشتم

خاطره عبرت انگیزت؟ هیچ وقت اینجا به کسی خیلی اعتماد نکن ، 

نکته عبرت انگیزی ک یاد گرفتی؟  وقتتو اینجا هدر نده (؛ و از دوستات برای مدیر شدن یا نویسنده شدن نزن
 سپاس شده توسط spent † ، Mr.Robot ، Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Spell † ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، мoвιɴα т ، CTG ، موروارید عاشق ، ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG ، ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ ، L²evi ، Nυмв ، ( lιεβ ) ، kian007 ، Wanton ، Brooklyn Baby ، دختر تنها12 ، ρѕуcнσραтн ، Titiw ، αѕтer ، ERF@N ، dark heart ، Navisa. ، First Star ، bahare_021 ، PISHY ، Interstellar ، ~~SARA:HIVA~~ ، *Nafas* ، |мιѕѕ мєняαѕα| ، ᖇᗩᖺᗩ ، dead girl ، کاترینا جون ، ×ThundeRBolT× ، _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ ، Happy=girl ، ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ ، eNorto ، *2gether4ever* ، ★♕NIGHT STAR♕★ ، SETAREH~ ، mr.destiny ، # αпGεʟ ، Tɪɢʜᴛ ، FARID.SHOMPET ، ÆҐÆŠĦ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، τοxικ ، omidkaqaz ، Ɲєgαя-Mн ، ~ aylin ~ ، ραяα∂ιѕє- ، Jack Daniel'ѕ ، melodi+ ، nanali ، یاسی@_@ ، MS.angel ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Sadaf 2014 ، Wєιяɗ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، eɴιɢмαтιc ، an idiot ، _Lσѕт_ ، x The corpse Girl x ، Two_Face ، Mαяѕє ، Silver Sun ، *VENUS* ، [ SouL ] ، امیر‌حسین ، Fake Girl ، ຖēŞค๑໓ ، Aesthetic ، sober ، Roxanna ، SABER ، AmItiSe ، Prometheus ، eri 5
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
برگی از تاریخ فلشخور - tyjtfhdhr - 06-05-2015، 12:48

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  کتاب تاریخ تمدن مشرق زمین، گاهواره تمدن
  معرفی کتاب های تاریخ
Science بزرگترین معما‌های تاریخ که هیچ گاه حل نخواهند شد.
  دوست داشتی در تاریخ چه اتفاقی هرگز روی نمی داد ؟؟؟؟؟؟؟؟
  " تاریخ چیست "
Book ☽تاثیرگذار های تاریخ☾اسحاق نیوتون Isaac Newton
Book ✍تاریخ‌نگاران✍ ابن رسته
Book ✍تاریخ‌نگاران✍ابن حوقل
Book ✍تاریخ‌نگاران✍ استرابون
Book تاریخ دموکراسی در ایران باستان✔

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان