04-05-2015، 18:16
(04-05-2015، 18:15)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:12)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:11)ღSηow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:09)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هی پریا ._. ..
جانـم سوگولی .. ؟!
چطوری تو ؟ (:
چییی ؟ :|||||||||||
این ساراس ؟ :|
ساراس آن شده ؟ >_<
(04-05-2015، 18:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شرط این باشع
من باختم ی شارژ بت میدم
تو باختی بگی دوست دارم؟^_^
:|
اوغغغغ :||
دیفنو فلاگ اولینو اخرین نسل از دارو های ضد بارداری هم اکنون در سر تا سر ایران:|
(04-05-2015، 18:15)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:10)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2015، 18:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ول نمیکنم :|
من الن برات ی شارژ پنجی مگیرم ول کن._.
مثلا فک میکنی من ببرم ازت شارژو میگیرم؟._.
جدی میگم .. |=
._. ..
(04-05-2015، 18:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه ول نمیکنم :|
من الن برات ی شارژ پنجی مگیرم ول کن._.
مثلا فک میکنی من ببرم ازت شارژو میگیرم؟._.
جدی میگم .. |=
._. ..
شرط این باشع
من باختم ی شارژ بت میدم
تو باختی بگی دوست دارم؟^_^
نه :| !
پس
شرطی برای بستن ندارم-_-
کاری نکن روز اول نویسندگی محرومـ شی آ -_-
شوخی داریمـ تا شوخی ! حدتُ نیگه دار :|
اوکی ؟ :/
_