اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 865 - File: showthread.php PHP 7.4.33 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 865 errorHandler->error




 


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی؛ خوراک اسفناج پنیری

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی؛ خوراک اسفناج پنیری
آشپزی؛
خوراک اسفناج پنیری
اسفناج یکی ازانواع سبزیجاتی است که باب طبع بسیاری ازمردم بوده و همچنین برای بدن بسیار مفیدمحسوب می شود.

پيامبر صلى الله عليه و آله : دو چيز را خداوند در اين جهان كيفر مى ‏دهد تعدى و ناسپاسى پدر و مادر.
 
به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اسفناج یکی ازانواع سبزیجاتی است که باب طبع بسیاری ازمردم بوده و همچنین برای بدن  بسیار مفیدمحسوب می شود.از طرفی ترکیب آن با شیر و پنیر طعم خوشایندی به آن می دهد. شما می توانید با چند ماده مقوی و سالم یک غذای سریع و خوشمزه درست کنید.
 
مواد لازم
    4 /1 و 1 پیمانه سینه مرغ پخته و خردشده
    1 عدد پیاز خردشده
    به میزان لازم نمک و فلفل
    1 ق چ آرد سفید
    2 پیمانه اسفناج خردشده
    1 پیمانه شیر
    1/2 پیمانه خامه
    1/2 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه:
1. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. تکه‌های مرغ را به‌صورت مکعب‌های یک سانتی خرد کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. اکنون تکه‌های مرغ را داخل آن به مدت 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید سپس آنها را از تابه درآورید و داخل یک ظرف مناسب بریزید. حالا پیاز‌های خردشده را داخل همان تابه با مقداری نمک و فلفل بریزید و آن را هم کمی تفت دهید.
 
2. اکنون آرد را بریزید و به مدت 30 ثانیه آن را با پیاز تفت دهید. در این زمان اسفناج، شیر، خامه و به میزان لازم نمک و فلفل را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید و بگذارید دو دقیقه روی حرارت بماند. اکنون مرغ های سرخ‌شده و 1/2 از پنیر پارمسان را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.
 
3. حالا مواد را داخل ظرف مناسبی که برای گذاشتن داخل فر آماده کرده‌اید بریزید. مابقی پنیر را هم‌روی آن بپاشید. ظرف را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. در انتها به مدت دو دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی شود سپس ظرف را از فر درآورده و سرو کنید.
 
فوت و فن
اگر می خواهید طعم این غذا کمی ترش شود، در صورت تمایل می توانید کمی آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
آشپزی؛ خوراک اسفناج پنیری - Ֆℋ£¥∂α - 29-04-2015، 17:40

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  راز خوشمزه و غلیظ بودن خوراک لوبیای کنسروی
  املت اسفناج فوری
  طرز تهیه ماکارانی پنیری
Wink طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری ^.^
  نحوه درست کردن سوپ آرد ذرت و اسفناج
  طرز تهیه دسر کرم نسکافه پنیری
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی
  مینی کیک زغال اخته پنیری
  طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان