23-04-2015، 20:54
(23-04-2015، 20:52)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا ._.
(23-04-2015، 20:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی بنظر من اینجوریه._.
(23-04-2015، 20:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2015، 20:47)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از نظر من صابر لاغره با ریش مهندسی عینک با فریم مشکی هم داره ._.
بیشتر مواقع هم تیشرت میپوشه :|
ینی قوه تخیل قوی ! :|
(23-04-2015، 20:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیتلرینگ عاشق منه :|
با من کار نداره._.
کلا همه دی ماهیا رو دوس دارن((=
منم دی ماهیم :>
اط نظر من صابر ی مرد قد بلنده و نسبتا چاقه ک موهای کم پشتی داره و ریش پروفسوری میزاره:|
با عینکیت موافقم..
عه چند دی؟((:
28 سالشه بدبخت 40 سالش که نی :|||
4 دی .. ^_^
کاش میشد عکسشو بزاره|:
18 دی^_^
میدونم ._.
این برادر باحیا رفت اونم تحلیلشو میگفت :|
(23-04-2015، 20:52)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2015، 20:50)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2015، 20:49)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2015، 20:47)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از نظر من صابر لاغره با ریش مهندسی عینک با فریم مشکی هم داره ._.
بیشتر مواقع هم تیشرت میپوشه :|
ینی قوه تخیل قوی ! :|
(23-04-2015، 20:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیتلرینگ عاشق منه :|
با من کار نداره._.
کلا همه دی ماهیا رو دوس دارن((=
منم دی ماهیم :>
اط نظر من صابر ی مرد قد بلنده و نسبتا چاقه ک موهای کم پشتی داره و ریش پروفسوری میزاره:|
با عینکیت موافقم..
عه چند دی؟((:
28 سالشه بدبخت 40 سالش که نی :|||
4 دی .. ^_^
والا من نمیدونم تصوری که ازش دارم یه مرد ۴۹ سالس
ولی جمله بندیش خیلی قشنگه:-)
عزیزم،این تحلیل،تحلیل من نیست
حتما عصا به دست هم هس :|