چگونه است که از این بانوی گرانقدر حتی یک مقاله وجود ندارد !! شیوه ی نگارش هم که کلا به کنار ... اصلا شبیه مقاله نیست!!
اگر برای این ادعا به اندازه کافی سند و مدرک وجود داشت رسانه کورمون کرده بود حاجی .. که یه بانوی ایرانی فقه اسلامی را زیرو رو کرد !!
ضمن اینکه زبح اسلامی در هلند ممنوع است .. از آن جهت عرض کردم که انها معتقند زبح اسلامی مرگ را برای حیوان طولانی تر کرده و دردورنج بیشتری به همراه داشته که این امر موجب اعتراض مسلمانان و یهودیان شد و پس از ان معتقدان به این دو مذهب مستثنی شدند به شروطی!! پس اگر چنین تحقیقاتی وجود داشت و همچنین سندیت علمی ...
"من مشاهده کردم که وقتی باکتری به گوشت اسلامی میرسد نفوذ نمیکند و اگر هم کمی نفوذ کند با آب کاملا تمیز میشود.
سبحان الله"
کل متن یه طرف اینم یه طرف !! باکتری و این حرفا .. دمش بابا ..
کاملا مشخصه که این خانم حتی یک مقاله علمی را مرور هم نکرده اند .. اظهاراتش بیشتر به قصه می ماند تا مقاله علمی ..
ذکر این نکته را هم ضروری میدانم ..
زبح اسلامی فقط شامل مرغ با یک گردن باریک نخواهد شد( یا نکند می شود
)، سیستم عصبی حیوانات از نخاع میگذرد که پایانههای انتقال درد هستند. وقتی قصاب قصد ذبح یک گاو را داشته باشه باید کل گردن را قطع کند و به ستون مهره رسیده و بتواند نخاع رو قطع کنه تا حیوان درد نکشه. تا اون موقع قلب حیوان ایستاده. بنابراین کسانی که فکر میکنن زبح شرعی یک عمل بیدرد یا کمدرد هست احتمالاً آشنایی کافی با آناتومی حیوانات ندارند.
فقط امیدوارم عاقبت این ادعا به ادعای شعور آب منتهی نشود ..
اگر برای این ادعا به اندازه کافی سند و مدرک وجود داشت رسانه کورمون کرده بود حاجی .. که یه بانوی ایرانی فقه اسلامی را زیرو رو کرد !!
ضمن اینکه زبح اسلامی در هلند ممنوع است .. از آن جهت عرض کردم که انها معتقند زبح اسلامی مرگ را برای حیوان طولانی تر کرده و دردورنج بیشتری به همراه داشته که این امر موجب اعتراض مسلمانان و یهودیان شد و پس از ان معتقدان به این دو مذهب مستثنی شدند به شروطی!! پس اگر چنین تحقیقاتی وجود داشت و همچنین سندیت علمی ...
"من مشاهده کردم که وقتی باکتری به گوشت اسلامی میرسد نفوذ نمیکند و اگر هم کمی نفوذ کند با آب کاملا تمیز میشود.
سبحان الله"
کل متن یه طرف اینم یه طرف !! باکتری و این حرفا .. دمش بابا ..
کاملا مشخصه که این خانم حتی یک مقاله علمی را مرور هم نکرده اند .. اظهاراتش بیشتر به قصه می ماند تا مقاله علمی ..
ذکر این نکته را هم ضروری میدانم ..
زبح اسلامی فقط شامل مرغ با یک گردن باریک نخواهد شد( یا نکند می شود

فقط امیدوارم عاقبت این ادعا به ادعای شعور آب منتهی نشود ..