29-03-2015، 13:01
(29-03-2015، 12:44)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2015، 12:14)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2015، 10:00)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2015، 21:15)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا تا جایی که عقل ناقص ما فهمیده ضمیر ناخودآگاه بدون پیش زمینه هیچ اثری روی دید آدم به اطراف نداره.
مثلن تو این مورد خاص من وقتی تا حالا همچین ادعایی درباره گوگل نشنیدم چطور ناخودآگاه من میتونه تحت تاثیر ترجمه من درآوردی برو چشم چرونی کن قرار گرفته باشه. با توجه به سواد انگلیسی بالام!!! من اصن قبل از تفکیک به دو کلمه go و ogle نمیدونستم دومی معنی چشم چرونی میده. یعنی اگه دوستتون برای ogle مثلن مینوشت "مریخ" فرقی به حال من نمیکرد ولی حالا بعد از این تفکیک دقیق و تیزبینانه ناخودآگاه من همیشه تحت تاثیر ادعای شما قرار میگیره. چون با چیزی مواجه شدم که تا حالا باهاش روبرو نشده بودم. و چون این ادعا برای من بی معنیه از این به بعد موقع استفاده از google تو ناخودآگاهم این قضیه به عنوان یه شوخی لبخند رو لبام میاره. کسی هم اگه باور کرده این حرفو خب هروقت هوس کنه گوگل رو باز کنه یاد این منظور زشت صهیونیزم بین الملل میفته و سعی میکنه نیازش رو طور دیگه یی رفع کنه. چون هیچ جوره تو کت ضمیر ناخودآگاه من نمیره که کسی که این حرفارو باور کرده و به بقیه منتقل کرده چطور میتونه از این ابزار استفاده کنه خودش.
در پایان امیدوارم از اینترنت بدون گوگل لذت ببرین حداقل تا زمانی که افسران جنگ نرم هدف از انتخاب کلمه اینترنت رو کشف نکردن. حالا بعدن میرید دانشگاه چشم و گوشتون وا میشه و خیلی از جمله "برو چشم چرونی کن" ناراحت نمیشین چون بدون چشم چرونی پاس کردن واحدا کار حضرت جنتیه
(28-03-2015، 23:28)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-03-2015، 18:48)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دیگه شما داری کشش میدید و مپیچونید میتونید اثباتش کنید من از شما دارم میپرسم ؟!!
چه جالب حالا که به شما رسید که من میگم شما حق استفاده از گوگل و ندارید میره به سمت استثناها...!!!
شما از چه جستوجوگری استفاده میکنید ؟!!! این قضاوت نیست واقعیته
نه من میتونم شمارو متقاعد کنم نه شما بنده رو
(28-03-2015، 18:48)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دیگه شما داری کشش میدید و مپیچونید میتونید اثباتش کنید من از شما دارم میپرسم ؟!!
چه جالب حالا که به شما رسید که من میگم شما حق استفاده از گوگل و ندارید میره به سمت استثناها...!!!
شما از چه جستوجوگری استفاده میکنید ؟!!! این قضاوت نیست واقعیته
نه من میتونم شمارو متقاعد کنم نه شما بنده رو
(28-03-2015، 18:48)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه دیگه شما داری کشش میدید و مپیچونید میتونید اثباتش کنید من از شما دارم میپرسم ؟!! خیر بنده در اون حدی نیستم که بتونم اثباتش کنم بلکه شما اگر ... واقعا اگر بدنبال حقانیت این مطلبید باید زحمت بکشید یک مقدار بگردید و جستجو کنید تا اثبات بشه براتون ...
چه جالب حالا که به شما رسید که من میگم شما حق استفاده از گوگل و ندارید میره به سمت استثناها...!!! یعنی چی ؟ که به من رسید چه ربطی داره ؟ من مگه از گوگل استفاده می کنم که برام فرقی داشته باشه ؟ استثنا در همه قانون ها هست اینم یکیش ...
شما از چه جستوجوگری استفاده میکنید ؟!!! این قضاوت نیست واقعیته اتفاقا قضاوته و پیشداوری های عجولانه ... بنده مطمئن باشید از جستجوگر گوگل استفاده نمی کنم ...
نه من میتونم شمارو متقاعد کنم نه شما بنده رو ...
بگذریم از این موضوع که شما نمیتونید اثباتش کنید گرچه هر شخصی در باره ی موضوعی که در حال بحث کردنش هست و میگه اثبات شدس ولی نتونه و یا نیاره این مدرک و که بفهمن همه ثابت شده هست یا نه باعث دور شدن از بحث میشه
خب شما که از گوگل استفاده نمیکنی پس چرا بحث میکنی ؟!!!! با گوگل پدرکشدگی دارین ؟!! اها چون دارم مطلبی رو که می دونم میگم با گوگل پدرکشتگی دارم اره؟ حرفی رو که بلدم میگم .. حالا میخوان بپذیرن می خوان رد کنند ... انشاالله دیکشنری انگلیسی به انگلیسی که دارید دیگه ؟ سرچ کنید گوگل بعد ببینید مثالش چیه ... بعدشم اصراری نداریم که بگیم همینه شما اگر مدرکی دارید که ثابت کنه واقعا گوگل این نیست پس رو کنید تا حرف و حدیثا بخوابه ... بهتر نیست؟
در ضمن اگر هیچ وقت هم از گوگل استفاده نکردید و شکلشم ندیدید در همین تاپیک کلی عبارت گوگل به انگلیسی و فارسی نوشته شده توسط کاربران (برای بحث) پس شما تحت تاثیر این ضمیر ناخوداگاه قرار گرفتید دیگه ( طبق گفته خودتان) چون چشم شما به این عبارت ها افتاده دیگه مواظب باشید یه وقت نرید چشم چرونی....!!! دوست عزیز! سفسطه نکن ... ضمیر ناخداگاه در هر فرد اولا میزان تاثیرپذیریش متفاوته ... دوما کسی که می شناسه طرف و هدف طرف مقابلش رو سعی می کنه عکس العملی دفاعی برای ضمیر ناخداگاه تنظیم کنه یعنی یک دیوار دفاعی حداقل با تلقین یکی از راه هاشه ... سوما شما خیالت راحت .. انشاالله بنده نمی رم سمت چشم چرونی
باشه من زود قضاوت کردم و قضاوتم نسبت به شما رو میپذیرم اما... خیلیا به جز شما که عقایدشون مثل شماست دارن از موتور جستجوگر google استفاده میکنن پس تکلیف اونا چی میشه ؟!!! تکلیف معلومه هر کس که عقیدش رو داشته باشه با راه هایی که برای تقویت دیوار دفاعی ضمیرناخداگاه وجود داره میتونه از این مطلب جلوگیری کنه ...
هر کس که بتونه ازگوگل استفاده نکنه و به هدفش برسه دلیلی نیست از این جستجوگر استفاده کنه ... چرا که اهداف خاص خودش رو داره ... این فقط یک توصیس ... پس می تونید عمل کنید میتونید نکنید ...
شما دارید موضوع و میپیچونیدش. پدرکشتگی شما نسبت به گوگل باید دلیل و مدرک داشته باشه همون طور که یکی از دوستان معنی دیگر گوگل و اوردن که معنای عدد بزرگ و نشون میده پدرکشتگی شما از روی کنجکاوی و ندانستن هست من نمیگم معنیش چشم چرونی نمیشه اما گوگل دلیلی بر این نمیبینه که عظمت خودش و به این چرندیات ربط بده .جالبه شما شروع کردید از من مدرک و اثباتش و میخواید
من سفسطه نکردم.شما روزای اول که وارد اینترنت شدید باز هم میدونستی معنی گوگل چیه ؟!! اون موقع که تاثیر پذیری کلمه گوگل و نمیدونستی پس چه جوری رو شما اثر نگذاشت؟!!!!!!!!!!!
نه دیگه اگه قراره به هدفش برسه باید تمام عوامل و در نظر بگیره چون اینجا فضای مجازیه محدودیتی نیست هر چیز میتونه رو اهدافش تاثیر به سزایی داشته باشه . اهان حالا قبل از این ممنوعیت بود شد توصیه چه جالب...!!!!!