29-03-2015، 4:32
(29-03-2015، 4:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینکه لباس تنتم نیست مربوط به چپ بودنه چشای منه؟.__.
(29-03-2015، 4:27)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2015، 4:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی بستش که شکل قرص سرماخوردگی نبود!
(29-03-2015، 4:23)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-03-2015، 4:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو که راست میگی.__. چرا رفتی داروخونه پس؟
میخوام دور باشی از خانواده قدرتو بدونن خدا شاهده :V
عرفان نمیکپه -_-
عرفان نمیکپه -_-
این بکپه منم میخوابم.___.
:|||
رفتم واست قرص سرماخوردگی بخرم
عرفان بکپه منم کپیدم یه مین بعد
(29-03-2015، 4:24)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کیه اون دختر بدبخت؟(.. )
(29-03-2015، 4:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داداش(.. ) من که نمیتونم تو که سینگلی برو پیش مهشید.__.
اگه سینگل بودم میرفتم (.. )
میگم چشات.چپه -_-
[/quote]
ذاتت خرابه کلا :V