27-03-2015، 2:00
(27-03-2015، 1:58)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست درسته با س د**ث نیست!
عرفان *_*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/kxx6fq80kghb4nfct1gr.png
(27-03-2015، 1:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 1:55)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سابقه با س سیبه:\ سابقت خراب نمیشه!
(27-03-2015، 1:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 1:42)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راحت باش من ناراحت نمیشم(.. )
ی کلمه هم از هندونه جمع بشنوین -_-
مدیر ثابت شدی خرت از پل گذشته من باید احتیاط کنم وگرنه همچین جوابتو میدادم که از وسط تا شی -_- !
عجب :|
ناراهت شدن یا نشدن تو مشکلی نیص مشکل صابقه منه -_-
من دوث دارم با ص بنویثم .-.
الان میگی خراب نمیشح ولی خراب میشح