27-03-2015، 1:56
(27-03-2015، 1:55)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سابقه با س سیبه:\ سابقت خراب نمیشه!
(27-03-2015، 1:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 1:42)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راحت باش من ناراحت نمیشم(.. )
(27-03-2015، 1:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-03-2015، 1:29)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشت اومد؟(.. )
:||
اره همین امروز اعصابم خورد شد فندقو محکم پرت کردم رو زمین هزار تیکه شد مامانم سرم داد کشید مجبور شدم تمیز کنم :|
با چاقو لای فندقو فشار دادم شکست اخ چقد حال داد ^.^ خیلی خوشمزه بود (-:
(27-03-2015، 1:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره.__.
حتی منو ؟
(27-03-2015، 1:29)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بز بیشتر از ملیکا بهت میاد'___'
بز خودتی -_-
هندونه
بز هندونه ای -_-
~вєѕт gιяℓ~
ملیکا هسدم
ی کلمه هم از هندونه جمع بشنوین -_-
مدیر ثابت شدی خرت از پل گذشته من باید احتیاط کنم وگرنه همچین جوابتو میدادم که از وسط تا شی -_- !
عجب :|
ناراهت شدن یا نشدن تو مشکلی نیص مشکل صابقه منه -_-