23-03-2015، 23:35
(23-03-2015، 23:18)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایرانی اسلامی جان نپیچون مارو داداش گلم!!! بلد نباشم میگم نیستم ... دلیلی برای پیچوندن نمیبینم
دیگه بعد اینهمه بحث انقدر حالبمونه که بفهمیم طرف داره از جواب دادن طفره میره یا بدنبال جوابه... شما انیشتن ما هیچی
نقل قول: اساس حرکت هر دو بر پایه نابود کردن ظلم بوده که خود گاندی اعتراف می کنه الگو برداری من از حسین بن علی علیه السلام بوده ... نوع جنبشش رو نمی گه ... نوع جنبش رو نمی گه ... نوع جنبش رو نمی گه ... داره اصل قیام و حرکت رو میگه ...
نقل قول: گاندی گفته ملت هند باید از امام حسین الگو بگیرن(اصلانم نگفته در چ زمینه ای)
ی حرف کاملا کلی...
بعد شما از این استفاده کردید گفتید اصل قیام گاندی از قیام امام حسین الگو برداری شده
اونم به گفته خودش .-.!!!
گاندی کی این حرفو زده .-.
چطور از اون جمله گاندی همچین برداشتی کردید؟؟؟
نقل قول: کتاب ساتیا و من هم کتابی دیگری است که عقاید گاندی در اون بیان شده ... چجوری میگید برای گاندی کتابی نیست ؟شما گفتی این کتاب از خود گاندیه!!!! کتاب خود گاندیه یعنی نوشته گاندیه!!! شاید منظورم رو نتونستم درست برسونم ... به هر صورت ... بنده هم نخوندم اما مسلما اگر برداشتی شده باشه باید از همین کتاب ها باشه ...
شما نگفتی تو این کتاب عقاید گاندی نوشته شده .-.
اوکی بحثی نیست...
بگو کدوم قسمت کتاب مد نظرته!یعنی کدوم صفحه کتاب اشاره کرده گاندی اصل حرکتشو از امام حسین الگوبرداری کرده
چون همونطور که گفتم من فرصت کافی برا مطالعه کل کتابو ندارم
تو احتمالا باید خونده باشیش که ارجاع داد منو بهش... بگو دقیقا کدوم صفحه مد نظرته
نقل قول: جمله ای داریم که میگه اقای گاندی گفته الگوی من امام حسین مسلمانان است ...
نقل قول: مهاتما گاندی ( رهبر استقلال هند ) :
من زندگی امام حسین ، آن شهید بزرگ اسلام را بدقت خوانده ام و توجه کافی به صفحات کربلا نموده ام و بر من روشن شده است که اگر هندوستان بخواهد یک کشور پیروز گردد ، بایستی از سرمشق امام حسین ع پیروی کند .
خوبه خود شما جمله رو گذاشتی بعد باز بحث داری ... حالا مضمونش متفاوته اما اصل رو می رسونه