امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بهترین و بدترین آدمها...

(23-03-2015، 18:17)Hitchcock نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسایی که میخوان کار بزرگ گاندی رو با یه نقل قول و یه جمله مصادره به مذهب کنن یه مرور کوتاه کنن کاری که این دو شخصیت تاریخی کردن بعد درباره شباهت ها حرف بزنن
اولا گاندی اول تو آفریقای جنوبی علیه بعضی تبعیض های آپارتایدی مبارزه کرد. جنس اون مبارزه هم شبیه همون چیزی بود که بعدها تو هند اتفاق افتاد. سخنرانی و راهپیمایی آرام و مدنی ...
بعد به کشورش برمیگرده و علیه استعمار بریتانیا مبارزه میکنه. با اینکه گروه هایی قبل از گاندی مبارزه میکردن که مشی جنگ طلبانه داشتن گاندی به هیچ وجه زیر بار نمیره و مردم رو به خودش و روشش جذب میکنه. 
اما امام حسین با دعوت مردم عراق برای سرنگونی یزید اقدام میکنه. یعنی مردم رو ترغیب نمیکنه بلکه مردم ترغیبش میکنن. یعنی اگه دعوت نامه ای نبود قیامی هم در کار نبود. حتی تو کربلا هم بنابر روایات مورد تایید شما میگه من به دعوت شما اومدم اگه دعوتتون رو پس گرفتید راه رو باز کنید که برم. یعنی اگه راه باز میشد مبارزه با ظلمی هم در کار نبود (نهایتش همون بیعت نکردن بود)
این دو تا روش چه شباهتی دارن؟

بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته

خب ... توی این پست بنده متوجه شدم اصلا هیچکس حرفم رو نفهمیده ... مطمئنم
خلاصش می کنم ... گاندی به قول شما بر اساس صلح حرکت کرده ... امام حسین علیه السلام بر اساس مبارزه با طاغوت ... هر دو علیه ظلم بلند شدند ... خب حالا این وسط ما جمله ای داریم که میگه اقای گاندی گفته الگوی من امام حسین مسلمانان است ... خب حالا سوال اینجاس محرک این اقا در این حرکت بر ضد استعمارگران که به قول شما کاملا به دور از خشونت بوده چه کسی بوده ؟
در رابطه با گفته هاتون ... کی گفته امام حسین علیه السلام با دعوت مردم عراق بر سرنگونی یزید اقدام می کنه ... امام حسین علیه السلام وقتی می بینه جانشینی پیامبر بازیچه دست فاسقی مثل یزید شده تصمیم می گیره برای احیای دین جدش و امر به معروف و نهی از منکر قیام کنه و در این راه مردم کوفه نیز به حضرت نامه می نویسند و حضرت دعوت اونها رو پاسخ میده که نامردی می کنند ... کی گفته اگه دعوت نامه نبود قیامی در کار نبود ؟ امام حسین علیه السلام وقتی دیدند که اصل دین در خطره پرچم مبارزه رو برافراشتند و از بیعت با خلیفه فاسق زمان خودشون در مدینه سرباز زدند و سپس به مکه رفتند ... از اونجا به سمت کوفه رفتند یعنی چی ؟ یعنی قبل از فرستادن نامه از سوی کوفیان حضرت پایه های مبارزه علیه جور رو برنامه ریزی کردن پس ربطی به این نداره که اگر امام حسین علیه السلام می دونستند ( که قطعا می دونستند همه این وقایع رو ) قیام نمی کردند ... ارتباط این دو قیام رو هم گفتم . الگو گیری گاندی از طاغوت ستیزی و مبارزه با جور امام حسین علیه السلام بوده ...
ازادی + امادگی, حیا + فضای مجازی, چادر + عفت, عقل + دل و در یک کلام : ازادگی را با حیا و امادگی را با فضای مجازی و چادر رو با دل و عفت رو با عقل حفظ کن

بهترین و بدترین آدمها...

I LOVE MOHAMMAD
I HATE TEROORISM
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بهترین و بدترین آدمها... - ایرانی اسلامی - 23-03-2015، 22:57

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بدترین مردم در نزد خداوند چه کسانی هستند؟
  ویژگی بهترین مردم از دیدگاه قرآن کریم چیست؟
  حالتهای مختلف «خوابیدن و استراحت کردن» و بهترین حالت و بدترین حالت
  بدترین مخلوق نزد حضرت موسی
  بهترین روش دنیا برای ترک استمنا * پست ثابت *
  بهترین آیه و سخت‌ترین آیه قرآن
  از نظر اسلام بهترین زمان برای بچه دار شدن چه روز و چه ساعتی است؟
  بهترین وقت برای استغفار گفتن
  بهترین فرصت برای یک سرمایه گذاری سود آور !
  بهترین هدیه خداوند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان