17-03-2015، 10:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-04-2015، 14:16، توسط bahare_021.)
(16-03-2015، 19:28)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو شهرتون این اعضای مجلس خبرگانتون رو کی تعیین صلاحیت می کنه ؟ !!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از ویکی پدیا دانشنامه آزاد
نقل قول: قانون اساسی، بصراحت، شرایط نمایندگان مجلس خبرگان را بیان نکرده و تعیین آن را مطابق اصل ۱۰۸، برای نخستین دوره، به فقهای اولین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شورای نگهبان و پس از آن، به خود مجلس خبرگان واگذار کردهاست؛ اما با دقت در اصول مربوط، میتوان کلیاتی را در مورد شرایط اعضای مجلس خبرگان به دست آورد. به ضرورت تناسبِ حکم و موضوع، اعضای خبرگان، اولاً، باید دارای درجهای از فقاهت و آگاهی بر مسائل سیاسی و اجتماعی روز باشند که قدرت تشخیص «اعلم به احکام و موضوعات فقهی یا مسائل سیاسی و اجتماعی یا شخص واجد مقبولیّت عامه» را داشته باشند و ثانیاً، دارای مرتبهای از تقوا باشند که در اظهار نظر خویش، فقط مصالح اسلام و مسلمانان را در نظر گیرند و نه منافع فردی و گروهی را. از سوی دیگر، در صورتی که اهل خبره، به آنچه میگوید، اعتقاد نداشته باشد و یا دارای سوابق سوء سیاسی و اجتماعی باشد، بدون تردید، نمیتوان به تشخیص او اعتماد کرد. در قانون انتخابات مجلس خبرگان، شرایطی به شرح زیر آمدهاست: خبرگان منتخب مردم، باید دارای شرایط زیر باشند:
در کنار تصریح به ضرورت برخورداری نمایندگان خبرگان از شرایط فوق، این قانون بر نفی ضرورت بعضی از شرایط، تصریح کردهاست که «ضرورت ندارد که نمایندگان، ساکن و یا متولد حوزه انتخابیه خود باشند.».
- اشتهار به دیانت و وثوق و شایستگی اخلاقی؛
- اجتهاد در حدی که قدرت استنباط بعض مسائل فقهی را داشته باشد و بتواند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد؛- بینش سیاسی و اجتماعی و آشنایی با مسائل روز؛
- معتقد بودن به نظام جمهوری اسلامی ایران؛
- نداشتن سوابق سوء سیاسی و اجتماعی.
نکته پایانی درباره شرایط نمایندگان مجلس خبرگان، «مرجع تشخیص واجدان شرایط» است. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است. تبصره یکم ماده سوم قانون انتخابات مجلس خبرگان، مرجع تشخیص دارا بودن شرایط مورد نظر را فقهای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شورای نگهبان دانستهاست. بهطور معمول، فقهای مزبور، برای کسانی که اجتهادشان محرز نیست، اقدام به برگزاری امتحان و اختبار میکنند و شرایط دیگر را با تحقیق و تفحص احراز میکنند.
مطابق تبصره دوم مادّه ۳، کسانی را که رهبر، صریحاً و یا ضمناً، اجتهاد آنان را تأیید کرده باشد، از نظر علمی، نیازی به تشخیص فقهای شورای نگهبان نخواهند داشت.
(16-03-2015، 19:28)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببینید برای رسیدن به یک اقتصاد ایده آل باید دو کار انجام بشه:
کاری که این حکومت با موقعیت شهرتون کرده رو عمرا اگه بتونی یجا جمع کنی .. برنامه ریزی کوتاه مدت درسته !! چرا نوک دماغتو میبینی فقط
1- خروج از وضعیت بحرانی
2- حرکت به سوی رشد
حالا برداشت شما از این سیاست هرچی میخواد باشه.
اما مطمئن باشید کشور بی برنامه نیست.
همونطور که همزمان برنامه های توسعه و سند چشم انداز 1404 به عنوان هدف قرار گرفته.
(16-03-2015، 19:28)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کله گنده های دور اون میز واسه حرف شهر تو پشیزی ارزش قائل نیستن داری از همه چی کم میزاری که راضیشون کنی اونوقت این کجاش افتخار داره!!
کله های دور اون میز که فعلا دارن هم دیگه رو میزنن
درضمن این مذاکرات حتی اگه به ضرر ما هم تموم بشه برامون بی منفعت نیست.
حد اقلش اینه که میشه به دنیا فهموند آمریکا اونقدرام که فکر میکنن روراست و قابل اعتماد نیست.
(16-03-2015، 19:28)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشحال کمتر از چند سال دیگه آب تو مملکتت پیدا نمیشه ببینم اونموقع اقای شهرتون به کجا نامه میزنه وقتی نفتش تموم شد غزه میاد براش ناله میکنه یا..
دولت میتونه کارهایی بکنه اما واقعا اینکه بارون نمیاد تقصیر آقاست؟
تو همین اقتصاد مقاومتی هم که تاکید شده وابستگی بودجه نباید به نفت باشه.
اگه آمار های 92 و 93 رو هم مقایسه کنی میبینی تو اکثر صنایع باوجود رکود صادرات نفت، رشد داشتیم.
در ضمن با این رشدی که تو غزه بوده و احتمالا در آینده ای نه چندان دور در کرانه ی باختری اتفاق میفته تا نفت ما تموم شه فلسطین کم قدرتی نخواهد بود.
باور ندارید؟ اسراییل 1980 رو با 2010 مقایسه کنید.
(با عرض پوزش این قسمت ویرایش شد)