(14-03-2015، 18:24)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان هیشکی جَواب سلاممُـ نمیده ":|
سلامـ
سلام^_^
(14-03-2015، 18:26)sev sevil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جزو دوره ی دوم ازمایشی هفتم ام
(14-03-2015، 18:26)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2015، 18:24)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورم ازبین عمومی ، انسانی ریاضی فیزیک یا تجربی هست
(14-03-2015، 18:21)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-03-2015، 18:19)Happy=girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنده از اینجور چیزا نمیبینم
فیلم باید مثلwrong turn5باشه
انتخاب رشته نکرده بیدم
می خوای بعدن چه رشته ای را انتخاب بکرده بیدی من ریاضی فیزیک انتخاب بکرده بیدم ^_^
من گرافیک یا طراحی لباس
البته من می خوام گذافیست بشم عاشق گرافیک ام
سال دومی؟
یعنی همون دوم راهنمایی خودمون