13-03-2015، 19:23
(13-03-2015، 19:18)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ورزش ورزش قرآن قرآن:\
(13-03-2015، 19:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-03-2015، 19:12)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-03-2015، 19:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-03-2015، 19:09)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
البته من به کشفیاتی رسیدمـ چندوقت پیش..
ته شناسنامم نوشته تغییر نام به دنیا =/
ولی نمیدونم چرا هنوزم ماهان صدام میکنن.. =|
مدرسه هم ماهان مینویسن =/
واسه همین هیچی نمفهمیدم ازش.. =|
▬
شما چند سال داری؟ =/
17
چه باحال..17 سالگی خوبه ؟ =//
اگه فارسی نمینوشت باحال ترم میشد البته :|||
از نظره پدر مادره من هرچی بزرگتر میشن خرتر میشن:دی
(13-03-2015، 19:14)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوهرته طرف!
(13-03-2015، 19:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.=|
(13-03-2015، 19:11)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بالاخره آقا بالاسری یا حداقل یه پشه ی نر که از کنارت رد میشه:\
هروقت خواستم دوست پسر داشته باشمـ بهش فکر میکنمـ حتما =/
چون با اخلاق من جور در نخواهد امد
همین الانمـ احساس تهوع میکنمـ =|
خب رد بشه..به من چه =/
(13-03-2015، 19:13)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-03-2015، 19:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-03-2015، 18:57)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به پدر مادرت میگفتی این چه اسمیه آخه[.__. ]
[ هیچکس داره اهنگ ضبط میکنه ]
خواهرم صبح داشت میگفت من با کی برم کلاس تنها نمیرم..کسی هم نیست..
مامانمـ گفت با هیچکس ((=
منم گفتمـ میشه منم باهاتون بیامـ با هیچکس اگه میری ؟ =//
اونم شیک و مجلسی گفت پاشو برو اتاقتو جمع کن =|
چقدر من بدبختمـ.. =/
(13-03-2015، 19:00)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هندونه :|
دوبار اومدo_O
کوفت:|
![]()
خیار سیب موز هویج اوجولات
خر سگ قاطر میمون بز
علوم ریاضی ادبیات دینی >.<