(15-02-2015، 20:24)شامسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-11-2013، 13:47)گل سا2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه بازم به خیلی چیزا بستگی داره...............!
چون کره این هردوتاشون خوبن!!!
(04-12-2014، 10:43)♥Roksana♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این همه چیز در مورد لیمین هو ی بیچاره گفتی و هرچی نسبت بد بود دادی به اون بعد میگی باهاش دشمنی نداری
من با لی مین هو دشمنی ندارم و نظرمو میگم:
واقعا سوکی کجا و لی مین هو کجا؟
سوکی هم با استعدادتره هم خوشگلتر هم سختکوش تر هم خوش صداتر و .....
لی مین هو قیافه نداره و صدا نداره تو فیلماشم به نظرم مصنوعی بازی میکنه...با این حال خیلی خودشو میگیره.
ولی جانگ گیون سوک با این که همه چیش از لی مین هو بهتره بازم خونگرم و صمیمیه..درضمن لیمین هو خیلی خوشگل تره چون هر مدلیو که دید رو موهاش اجرا نمیکنه برعکس سوکی جون شما.ساده هست و همیشه خوشگله
من واقعیتو گفتم .
در ضمن اون مدل موهایی که سوکی میذاره اگه مین هو بذاره شبیه .... میشه.
لی مین هو خییییییلی ماسته.تو کنسرتاش که نگو.
ولی جانگ گیون سوک خیلی با طرفداراش صمیمیه.
جانگ گیون سوک واس این که به این جا برسه خییییییلی زحمت کشیده. خیلی اذیتش کردن.
تو که چیزی ازش نمیدونی لطفا راجع بعش نظر نده.
(04-03-2015، 19:24)شامسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2014، 20:54)صوصن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گیون سوکی عزیز
یه سوال سوکی چی داره؟:297::297::297::297::297::297:
شما برو چیزای مینهو رو بشمار.
نمیتونی خوبیای سوکی رو بشماری.
(16-02-2015، 14:07)شامسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیمین هو اصلا قابل مقایسه با جانگ گیون سوک نیستوهمه میدونن مین هو از هرکسی بهتره.
بله قضیه ایننننننننننننننه
چون تو نظرت اینه قرار نیست همه این نظرو داشته باشن. :cool: