(07-03-2015، 14:36)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-03-2015، 14:19)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.١-شما عكس رو copy ميكنيد
مثلا میخواستم عکس بذارم....وقتی از روش کپی کردم بعد پیست کردم همش می نویسه عکس های وول در 13 سالگی.برای همه ی عکسا
(07-03-2015، 14:18)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه فکر نمیکنم اصلا ربطی به این موضوع داشته باشه
خوب پس مشکل چیه؟؟؟
اگه اینجوری بمونه اومدن من به انجمن بی فایده است
درحالى كه بايد copy image URL رو بزنيد
٢- تو قسمت بالا رو گذينه گذاشتن عكس كليك كنيد و بعد پيستش كنيد
ممنونم...........یادم اومد قبلنا اینجوری عکس میذاشتم.........خیلی ممنونم
(07-03-2015، 14:38)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-03-2015، 14:36)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-03-2015، 14:19)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.١-شما عكس رو copy ميكنيد
مثلا میخواستم عکس بذارم....وقتی از روش کپی کردم بعد پیست کردم همش می نویسه عکس های وول در 13 سالگی.برای همه ی عکسا
(07-03-2015، 14:18)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه فکر نمیکنم اصلا ربطی به این موضوع داشته باشه
خوب پس مشکل چیه؟؟؟
اگه اینجوری بمونه اومدن من به انجمن بی فایده است
درحالى كه بايد copy image URL رو بزنيد
٢- تو قسمت بالا رو گذينه گذاشتن عكس كليك كنيد و بعد پيستش كنيد
ممنونم...........یادم اومد قبلنا اینجوری عکس میذاشتم.........خیلی ممنونم
وقتی خواستم پیست کنم چی کار کنم؟؟؟
نفهمیدم
خیلی سوال میپرسم نه؟؟؟؟
من گزینه های اینطوری نمیبینم
خب دیگه من برم.....از خیرش گذاشتم...........

اگه به نتیجه ای رسیدی تو پخ بگید لدفن.روز خوش