دارم دیوونه میشم

از چند سایت و وبلاگ دیگه هم همون اول امتحان کردم اما درست نشد
شانسه منو کلی وقت برا مطلب گذاشتن تو انجمن گذاشته بودما....
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما نظری ندارید؟Navisa

(07-03-2015، 14:20)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب یه لحظه از سایت دیگری مطلب قرار بدین ببینید همین مشکل هست یا نه
از چند سایت و وبلاگ دیگه هم همون اول امتحان کردم اما درست نشد
شانسه منو کلی وقت برا مطلب گذاشتن تو انجمن گذاشته بودما....
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شما نظری ندارید؟Navisa