(06-03-2015، 19:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 19:00)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه دستمال بخر بیا نگهش دار برام قول میدم خودم پیشنهادت بدم^___^
(06-03-2015، 18:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم مث اینم دیگه-_-
(06-03-2015، 18:55)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودشیرین نبودم عقلم کار می کرد@_@ چیزی که خیلیا ندارن:دی همچنین تلاش مستمر و زدن صد تاپیک در روزD :
(06-03-2015، 18:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از همون دوسال قبلم که برای اولین بار دعوا کردیم تا الآن اذیت کردنت خیلی حال میده: ) یادته باعت شدم یک ماه محروم شی: )
اره
از همون اولم با مدیرا میپریدی و خود شیرین بودی
روزی صدتا تایپیک میزنم با مدیر هم میگردم فقط یکم بی ادبم ک اینم هست:|
منو مدیر کنید حقم خورده شده>_<
بزار برم رضا رو صدا کنم:|