(06-03-2015، 18:55)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:46)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خا
درخواست منم قبول کن>_<
حرام اصد._.
تو رو بزارم باید مثلن این دختر سیبرم بزارم! دلت میاد پرویه من این قدر خار باشه؟.__.
از لطفتون ممنونم ..
.-.
بسوزه پدر مدیر ثابتی
اینا همون چوب اذیتاییه که سر نویسندگی امیر دراوردم
امیر ببخشید ( .. ) --+
از همون دوسال قبلم که برای اولین بار دعوا کردیم تا الآن اذیت کردنت خیلی حال میده: ) یادته باعت شدم یک ماه محروم شی: )
اره
از همون اولم با مدیرا میپریدی و خود شیرین بودی
خودشیرین نبودم عقلم کار می کرد@_@ چیزی که خیلیا ندارن:دی همچنین تلاش مستمر و زدن صد تاپیک در روزD :
(06-03-2015، 18:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:51)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:48)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2015، 18:46)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از لطفتون ممنونم ..
.-.
بسوزه پدر مدیر ثابتی
اینا همون چوب اذیتاییه که سر نویسندگی امیر دراوردم
امیر ببخشید ( .. ) --+
باور میکنی من هنو نفهمیدم چرا بام مخالفت کرده بودی:|||||||
اتفاقا اینجا بش اشاره کردم سحر:>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=206125&pid=2786148#pid2786148
من با نویسندگیت مخالفت نکردم
عرفانم شاهده
من هیچ چیزی یادم نمیاد! ولی به قیافش میخوره مخالف باشه 
ادم فروش (-_-)
اصن اگه سیب نبود همه نویسنده میشدن!