03-03-2015، 17:51
(02-03-2015، 17:53)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترکای گنگ آلبوم مث بریزیم بهم و گل آقا تا حدودی خوب و قوی بودن...
ولی بقیه ترکا اصلا در حد اسم زدبازی نبود!
ورسای راک مهراد کلا رو مخ و ضعیف بود
با ترکایی مث خورشید و ... که رپ نبودن اصلا حال نکردم(شاید بعضیا خوششون اومده باشه)
تو آهنگای پارتی و حتی گنگ خلا سیجل و جی جی کاملا حس میشد + کروس های نسیم
از همه مهمتر ضعف وجود آهنگسازی به اسم جی جی تو آلبوم بود!!! بیتا ی جور بودن جوری که هندزفری دوبار گوش میدادی سردرد میگرفتی
بیت ها حرفی برای گفتن نداشتن از نظر من
با مقایسه بیت های این آلبوم با آلبوم پیر شدیم ولی بزرگ نه میتونید کاملا به برتری جی جی تو آهنگسازی نسبت به مهراد پی ببرید
نظر شخصی: زدبازی بدون جی جی و سیجل ونسیم تموم شدست برای من...
خب...تو نمیتونی اینجوری نظرتو بگی....اولا ترک های گنگ آلبوم نه گلاغا بود نه بریزیم بهم.....
پشت دست بودو....همین که هــــَ....با الو ال....آره خلا جی جی در چرت گفتناش احساس میشد...تو این آلبوم رسما جواب جیشرو و گی گی دادع شد...
بیت ها از نظر من عالی بودن....بیت ترک بیتاب که اشک منو دراورد...توی آلبوم پیر شدیم ولی بزرگ نه تنها بیت قوی بیت آهنگ مهمونی خودمونه بود....که گی گی با شِِير کردنش ارزش بیتو آورد پایین....
مهراد حداقل در بیت سازی ادعا نداره...مهم اینه....بعدشم....زدبازی بدون جی جی بهتر شد....حالا سیجلو میشه گفت خوب بود....نسیمم که تارا جاش اومد...
حالا چی داری بگی...؟