19-02-2015، 21:43
![☼آموزش درست کردن قیف ژامبون با سیب زمینی☼](http://piyazdagh.ir/wp-content/themes/theme/timthumb.php?src=http://piyazdagh.ir/wp-content/uploads/2014/09/1866783203-parsnaz-ir.jpg&h=200&w=600&zc=1)
مواد اولیه :
\
خمیر هزارلا یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیب زمینی پخته و خردشده ۵۰۰ گرم
ژامبون خردشده ۲۰۰ گرم
خیارشور خردشده ۱۵۰ گرم
کاهو خردشده یک عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
\
خمیر هزارلا یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیب زمینی پخته و خردشده ۵۰۰ گرم
ژامبون خردشده ۲۰۰ گرم
خیارشور خردشده ۱۵۰ گرم
کاهو خردشده یک عدد
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
برای درست کردن این اردور، ابتدا خمیر را به قطر نیم سانتیمتر روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش میزنیم. سپس قالب قیف را چرب کرده و نوارهای خمیری را به دور قیف میپیچیم و روی را با قلممو زرده تخممرغ میمالیم و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم.
پس از پخته شدن، قیفها را از فر خارج کرده و میگذاریم تا خنک شود. بعد از خنک شدن نوارها را از قیف جدا میکنیم. سیبزمینی کاهو، ژامبون و خیارشور را با هم مخلوط کرده سس را اضافه کرده و نمک و فلفل میزنیم. سپس درون قیفها را با مواد پر و سرو میکنیم.