18-02-2015، 20:05

مواد لازم :
آرد
۲ پیمانه
شکر
۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده ساده کم چرب
یک پیمانه
شیر کم چرب
نصف پیمانه
نمک
نوک قاشق مرباخوری
۲ پیمانه
شکر
۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر
یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده ساده کم چرب
یک پیمانه
شیر کم چرب
نصف پیمانه
نمک
نوک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
ماست و یک چهارم شیر را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر سفت شود، سپس روی میز آشپزخانه بگذارید.
بقیه شیر را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود. در این مرحله خمیر کمی چسبناک می شود. خمیر را با وردنه به ضخامت حدود ۲ سانتی متر باز کنید و با لیوان یا چاقوی مخصوص برش بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند.
بیسکویت داغ را با کره، عسل و مربا سرو کنید.
بیسکویت داغ را با کره، عسل و مربا سرو کنید.