امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یک مقاله 39 مغالطه در باره حجاب

اقای هادی باسلام من و شما البته اگر عکس مال خودتان باشد فاصله سنی خیلی زیاد داریم خوشم میاید از نوشته هایتان دقیقا همان چیزی که سوال کرده ام پاسخ نوشته اید در مورد اجبار حجاب در ادارات اصلا مشکلی نیست بلاخره کارمند باید مقررات اداره متبوعش را رعایت کند در مورد صلاحدید برای اجبار به عموم با وجود تذکر مرحوم  طالقانی که مشکلی از لحاظ شرع برای اجبار نکردن حجاب وجود ندارد باز حرفی نیست باید به مسئولین و صلاح دید آن ها اعتماد کرد اما چرا می نویسم یا سوال می پرسم شاید حساسیت به مشکلاتی باشد که وجود دارد و نوشتن شاید کمکی به حل این ها داشته باشد قبلا نوشتم یک اختلاطی مابین بد پوششی وبد حجابی در گفتمان ها وجود دارد برای نمونه به لینک می توانید مراجعه کنید که در شبکه سوم سیما خانمی به پرسش ذخانم دیگر پاسخ می گوید . بی حجاب نمی تواند معادل بد حجاب باشد زیرا در این صورت سیمای اسلامی مبلغ بد پوششی با فیلم و سریال هایش است . من راه حلی برای بد پوششی ندارم شاید همیشه بوده و باید باشد . در مورد صلاح دید فقها در سال 63 آن را جزم لایتغییر نمی دانم  بنا به شرایط زمان می توان تصمیم دیگری گرفت و تصمیمات قبلی را منسوخ نمود البته کاملا اعتقاد دارم الان آزاد شدن حجاب تاثیرات مثبتی در جامعه می گذارد . در بعد جهانی شاید بتوان برخورد موثرتری با پدیده مخالفت با حجاب بانوان مسلمان داشت زیرا نمی توانند به ما ایراد بگیرند که در کشور شما هم حجاب اجباری است . با حجه الاسلام زائری وعلمای دیگری که معتقدند حجاب اجباری موفق نبوده است کاملا موافقم . در عصر انفجار اطلاعات خیلی ضرورت دارد شفاف و روشن صحبت کرد تا مخاطب اقناع شود البته قوانین هم باید اقناع کننده با شد . گذشت زمان به حد کافی اقناع کننده نبودن قانون حجاب اجباری را نشان داده است . البته باید در فوائد و اثار حجاب از جنبه های مختلف در جامعه تبلیغ شود مسلما پوشش مناسب به نفع خود بانوان است البته نه با اجبار بلکه با درک و فهم خودش. در مورد بی حجابی نه زیرا بی حجابی غیر زننده و غیر تحریک کننده هم می تواند باشد و وقار لازم را به یک بانو بدهد ولی با برخورد با بد پوششی به خاطر پایمال کردن حق عمومی  مشکلی نیست و فکر می کنم همه قانع باشند به سادگی همان قانع بودنی که مثلا با تخلفات رانندگی برخورد می شود .
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: یک مقاله 39 مغالطه در باره حجاب - بهدوست - 17-02-2015، 16:50

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان